20 / 04 / 2024

Antakya, Temmuz ayı toplantısında kentsel dönüşüm konuşulacak!

Antakya, Temmuz ayı toplantısında kentsel dönüşüm konuşulacak!

Antakya Belediye Meclisi, 1 Temmuz Cuma günü saat 14.00'de Atatürk Caddesi'nde bulunan Mahfel Sosyal Tesisleri Nikâh Salonu'nda yapılacak toplantıda Belediye Meclisi gündemindeki 5 madde görüşülerek karara bağlanacak.



Antakya Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan toplantısını gerçekleştirmek üzere bir araya geliyor. 1 Temmuz Cuma günü saat 14.00'de Atatürk Caddesi'nde bulunan Mahfel Sosyal Tesisleri Nikâh Salonu'nda yapılacak toplantıda Belediye Meclisi gündemindeki 5 madde görüşülerek karara bağlanacak. 

Antakya Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı dönem toplantısında görüşeceği gündem maddeleri ise şu şekilde belirlendi, "Ceza tembihnamesine ek yapılması, Ovakent 126 Ada 1 numaralı parsel üzerinde bulunan binanın Hatay Müftülüğü 'ne tahsis edilmesi, Emek ve Aksaray Mahalleleri Sınırları içinde kalan yaklaşık 35 hektarlık alana ilişkin riskli alan için kentsel dönüşüm uygulama yönetmeliği ile ilgili imar komisyonu, kentsel dönüşüm komisyonu ile hukuk ve içişleri komisyon raporu, İmar tadil teklifleri, İmar komisyon raporu." 




Antakya Zafer Gazetesi


Geri Dön