23 / 04 / 2024

Antakya TOKİ 956 Konutlar bölgesinde park çalışmaları başladı!

Antakya TOKİ 956 Konutlar bölgesinde park çalışmaları başladı!

ANTAKYA Belediyesi Fen ve Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri TOKİ 956 Konutlar bölgesinde 19,5 dönüm büyüklüğündeki alanda park-bahçe, mesire ve piknik alanı ve çevre düzenleme çalışmalarına başladı.



ANTAKYA Belediyesi Fen ve Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri  TOKİ  956 Konutlar bölgesinde 19,5 dönüm büyüklüğündeki alanda park-bahçe, mesire ve piknik alanı ve çevre düzenleme çalışmalarına başladı. Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, TOKİ 956 Konutlar bölgesinde belediye ekiplerince yürütülen yeşil alan ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. 


Başkan Kimyeci, "19,5 dönüm büyüklüğündeki alan üzerinde yaptığımız çalışmayla bu bölgeyi yeşil alanları, oyun grupları, spor aletleri, jmriiyüş yolları, piknik ve mesire alanları ile çok estetik ve hemşerilerimize yaraşır bir görünüme kavuşturuyoruz. Çalışmayı kısa bir zamanda tamamlamayı ve hizmete sunmayı hedefliyoruz. İnsanlarımız burada piknik yapabilecek, çocuklar oyun parklarında dilediği gibi koşup oynayabilecek" diye konuştu. 


MANİSA Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ve yönetim kurulu üyeleri, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret ederek, TOKİ aracılığı ile kentteki gazetecilerin ev sahibi yapılması talebini içeiren dilekçeyi iletti. Aytaç, gazetecilerin yıllardır bu hayali kurduğunu, Çerçi'nin TOKİ yetkilileri ile görüşmesinden olumlu cevap alacağına inandığını vurguladı Aytaç, "Hiçbir ayırım yapmadan Manisa'daki her basın mensubunu ev sahibi yapmak istiyoruz. Müjdeli haberi en yakın zamanda bekliyoruz" dedi. 


Sabah Egeli



Haber İrade Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi TOKİ 3.Etap 956 Konutlar mevkiinde, yaklaşık 20 dönümlük alanda yapımı devam eden park ve mesire alanı çalışmalarını denetledi. TOKİ 956 Konutları mevkii'ndeki yeşil alan çalışmalarını inceleyen Başkan Kimyeci yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; "3. Etap Toki Konutları, Antakya merkezde en yoğun yerleşim alanlarından bir tanesidir. İhtiyaç duydukları düzenli, istirahat edebilecekleri, dolaşabilecekleri bir parktan, bahçeden ve mesire alanından yoksundu. Antakya Belediyesi olarak bu konudaki eksiği ve ihtiyacı hızlı bir şekilde tamamlamak istedik. Şu anda epey yol katettik. Bu alana özel malzemeyle boyanmış çardaklar tekniğine uygun bir şekilde monte edilmektedir. Çalışmaları hızlı şekilde tamamlayarak 3. Etap Toki parkı ve mesire alanını Antakyalıların hizmetine sunacağız. Emeği geçen bütün çalışanlarımıza teşekkür ederim." Başkan Kimyeci açıklamalarının ardından incelemelerde bulunduğu alanda eksikliklerin giderilmesi konusunda talimatlarda bulundu. 


Mahmut TUNCAY/İrade


Geri Dön