27 / 04 / 2024

Antakya'da kentsel dönüşüm 2016'da başlıyor!

Antakya'da kentsel dönüşüm 2016'da başlıyor!

Antakya Belediyesi, kentin Emek ve Aksaray Mahalleleri'ndeki "Kentsel Dönüşüm Projeleri'nin hızla sürdüğünü, 2016 yılında kazmaların atılacağını duyurdu. Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, dün sabah partili yöneticilerle birlikte basınla buluştu.



Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, dün sabah partili yöneticilerle birlikte basınla kahvaltı sofrasında buluştu. 


Antakya Belediye Başkanı KİMYECİ, geride kalan 10 aylık dönemde gerçekleştirdikleri hizmetleri slaytlı sunumlarıyla anlattığı basın toplantısında; 2015 yılında 1 milyon m2 parke kaplaması gerçekleştirileceğini, aynı dönemde 15.000 ton asfaltın da yolların yapımında kullanılacağını, bunun 20.000 kamyon asfalt anlamına geldiğini ve hizmet tamamlandığında, Antakya'da yol ve kaldırımların alanların güzelleşeceğini söyledi. 


Belediye olarak, kültürel ve eğitim alanındaki çalışmalarından da örnekler veren İsmail Kimyeci, bünyelerindeki 95 parkın bakım ve güzelleşmesi için de ayrıca hummalı çalışmalara yürütüldüğünü, kentte temizlik hizmetlerinin ibadethanelere kadar yaygınlaştırıldığını belirtti. 

Başkan KİMYECİ, yaşlılara yönelik evde bakım hizmetlerinin de gelecek haftadan itibaren başlatılacağını sözlerine ekledi. 


Antakya Gazetesi


Geri Dön