02 / 05 / 2024

Antakya'da yeni sanayi sitesine 2,5 kilometrelik yol açılacak!

Antakya'da yeni sanayi sitesine 2,5 kilometrelik yol açılacak!

Antakya Belediye Ba kanı smail Kimyeci, Kavaslı'dan Yeni sanayi Sitesi'ne uzanacak ve 2,5 km. uzunluundaki yolu çok yakın zamanda vatanda ların hizmetine sunacaklarını müjdeledi.



Antakya Belediye Başkanı Kimyeci konuyla ilgili yaptı ı açıklamada u görii lere yer verdi: "Antakya Belediyesi ekiplerimiz geçti imiz günlerde Asi Nehri kenarı boyunca Kavaslı-Odaba ı Carrefour kav a ı arasında 1.1 Km'lik alternatif yolun açımını gerçekle tirmi ti. Açılan bu yolu Yeni Sanayi Sitesi'ne kadar devam ettirebilmek için çalı malarımız aralıksız sürüyor. 1.4 Km'lik yeni yolun açma i lemlerine ba landı. 

Çalı maların tamamlanmasıyla birlikte daha önce açılan 1.1.km'lik yolla birle tirilecek. Böylece toplamda 2,5 km.lik bir alternati yol elde edilecek. Kavaslı civarından Asi Nehri kenarı güzergahından seyredecek araç sahiplerimiz Yeni Sanayi Sitesi'ne kadar gidi -geli istikametinde yolu kullanabilecek. Hem ehrilerimize hayırlı ve u urlu olsun." 


Antakya Belediye Ba kanı smail Kimyeci bölgede yürütülen yol çalı malarını yerinde inceledi. 15 metre geni li inde 2.5 Km Kimyeci'nin yapını oldu u hizmetlerden dolayı te ekkiir etti. 

Kavaslı-Yeni Sanayi Sitesi arasında toplam uzunlu u 2,5 Km'yi bulan yolun açılmasından dolayı duydukları memnuniyeti belirten Odaba ı Mahallesi sakinleri, 'Bakanımız smail Kimyeci'ye, imar planında bulunan yolun açılmasından dolayı ne kadar te ekkiir etsek azdır' dedi.


Geri Dön