26 / 04 / 2024

Antakya'nın genelinde imar yolu açma çalışmaları sürüyor!

Antakya'nın genelinde imar yolu açma çalışmaları sürüyor!

Antakya Belediyesi Antakya genelinde daha güzel ve düzenli bir Antakya için imar yolu açma çalışmalarını sürdürüyor.



Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Fen İşleri ekiplerinin Kisecik Mahallesi'nde yaptığı yol açma ve genişletme çalışmalarını denetleyerek yetkililerden bilgi aldı. Başkan Kimyeci, Kisecik Mahallesi'nden gelen talepleri hızlı bir şekilde değerlendirerek çözüme kavuşması için ekibine talimat vererek, bölgede yapılan çalışmaları inceledi. Kisecik Mahallesi Atatürk Caddesi'nde bulunan imar yolunu açan Antakya Belediyesi ekipleri bir taraftan da açılan yola parke döşeme öncesi, malzeme serme ve silindirle sıkıştırma çalışması gerçekleştiriyor. Başkan Kimyeci, 95 mahallede bugüne kadar 75 kilometre imar yolunu açtıklarını, Kisecik Mahallesi'nde imar yolu açma çalışmalarının hızla devam ettiğini, çalışmanın kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacağını ve mahallenin yepyeni bir görünüme kavuşacağını ifade etti. 


Sabah Güney




Haber Özyurt Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Tanışma Mahallesi’ne 500 metre yeni imar yolu açma çalışması gerçekleştirdi. Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada 95 mahallede ihtiyaç duyulan yerlere yeni imar yolları açılarak şehre güzel bir görünüm sağlamak ve vatandaşlara yeni yollar kazandırmak için yol açma çalışmalarının sürdürüldüğü belirtildi. Açıklamada Tanışma Mahallesi’nde 500 metre uzunluğunda ve 7 metre genişliğinde imar yolu açma çalışmaları gerçekleştiren ekiplerin malzeme serme ve sıkıştırma işlemi sonrasında parke döşenecek olan yolun en kısa sürede vatandaşların hizmetine sunulacağı ifade edildi.


Özyurt Gazetesi


Haber İrade Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Akasya Mahallesi'nde bulunan Faklı Yaşam Sitesi'ne yeni imar yolu açma çalışmalarını denetledi. Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci denetimler sırasında şu görüşlere yer verdi; "Akasya Mahallesi, Antakya'nın en büyük mahallelerinden biridir. Bu mahallede birçok site ve Toki Konutları da bulunduğu için bu bölgede planda olup imarda olmayan imar yollarını en hızlı şekilde açacağız. Bu bölgede planda olup yerinde olmayan park ve bahçeler de var. Onlar da ekiplerimiz vasıtasıyla en hızlı şekilde düzgün bir projeyle halkımızın hizmetine sunacağız." Mahmut TUSCAY Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi 2. Etap Toki Konutlan'nı ziyaret etti. 2. Etap Toki Konutları yanında 3 bin metrekare alana Pazar yeri kazandırılacağını belirten Başkan Kimyeci şu görüşlere yer verdi; " Toki Konutları sakinlerinin Pazar yeri konusunda sıkıntıları var. Antakya Belediyesi olarak mülkiyeti kurumumuza ait 3 bin metrekarelik bu alanda Pazar yeri yapacağız. İçinde çınar ağaçlarının olduğu, gölgelik alanlara sahip, zemini vatandaşların rahatlıkla kullanabileceği, kışın çamurdan, yazın toz topraktan uzak rahatça alışveriş yapılabilecek bir alan hazırlayacağız. En hızlı şekilde Pazar yerini Antakya'nın hizmetine sunacağız." 


İrade


Geri Dön