28 / 03 / 2024

Antalya 5. Çimento Günü Etkinliği düzenlendi!

Antalya 5. Çimento Günü Etkinliği düzenlendi!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB)’nin düzenlediği 5. Çimento Günü Etkinliği kapsamında sektörün eski ve yeni yöneticileri 7-10 Nisan tarihlerinde Antalya’da bir araya geldi.



Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB)’nin düzenlediği 5. Çimento Günü Etkinliği kapsamında sektörün eski ve yeni yöneticileri 7-10 Nisan tarihlerinde Antalya’da bir araya geldi. Toplantıda, Türkiye ve dünyadaki sektörel gelişmeler, inşaat ve ekonomi gibi çimento sektörünü yakından ilgilendiren konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.


Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB)’nin düzenlediği 5. Çimento Günü Etkinliği’nde çimento sektörü Antalya’da bir araya geldi. 7-10 Nisan tarihleri arasında Antalya Belek Maxx Royal Hotel’de gerçekleştirilen etkinlik kapsamında; dünden bugüne Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmelerin çimento sektörüne etkilerinin yanı sıra, Türkiye’deki projeler, sürüdürülebilir üretim ve beton yollar konuları konuşuldu.


TÇMB Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Tüzün’ün ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte; TÇMB Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri, şirketlerin Yönetim Kurulu Başkanları, CEO’ları, Genel Müdürleri, Fabrika Müdürleri ile geçmiş yıllarda yöneticilik yapan sektörün önemli isimleri eşlerinden oluşan 250 civarında misafir yer aldı. Etkinlik kapsamında, TÇMB Yönetim Kurulu Toplantısı da gerçekleştirildi.


Etkinliğin panel bölümünün açılışında konuşan TÇMB Başkanı Şefik Tüzün; Türkiye ve dünyadaki sektör değerlendirmesinin yanı sıra, dünyada yaşanan siyasi gelişmelerin Türkiye ekonomisi ve çimento sektörüne etkilerini değerlendirerek, 2016 yılının sektör açısından istikrarlı bir yıl olacağını belirtti.


Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulrezak Altun’un moderatörlüğünde gerçekleşen, “Dünden Bugüne Çimento Sektörü” konulu özel oturumunda Sektörün Tarihsel Süreci, Sürdürülebilir Üretim ve Beton Yollar konularında gelişmeler anlatıldı. Panelin ardından gazeteci M. Serdar Kuzuloğlu ”Yeni Dünya, Yeni Tüketici, Yeni Şirket” konularındaki deneyimlerini sektörle paylaştı.


Etkinlik, Fatih Erkoç’un birbirinden güzel eserlerini seslendirmesiyle son buldu.



Geri Dön