25 / 04 / 2024

Antalya Akra Barut Otel, iş gezilerinin tercihi oluyor!

Antalya Akra Barut Otel, iş gezilerinin tercihi oluyor!

Akra Barut Otel, tasarımıyla huzurlu bir ortam sağlarken The LifeCo Sağlıklı Yaşam Merkezi, spor kulübü, tasarlanan Executive Katı ile hem tatilleri hem de iş gezilerini keyifli bir hale getiriyor.



Şehir otelciliğiyle tatil konseptini birleştiren Akra Barut 2 balo ve 16 toplantı salonuyla kongre, seminer. workshop ve diğer tüm toplantıları ayrıcalıklı organizasyonlara dönüştürüyor. 



Manzaralı Deluxe, Executive ve Suit odaların da içinde olduğu toplam 471 oda ile kapılarını açan Akra Barut, denizden masaja, spordan detoksa kadar birbirinden farklı pek çok deneyim vaat ediyor. 



Yaklaşık 5 bin 500 metrekare alana kurulu Akra Health Club, içindeki kapalı yüzme havuzu, ısıtmalı açık havuzu, sauna, dinlenme odalan, buhar odası, masaj odalan, cüt ve vücut bakım odaları, terapi odalan ve Türk Hamamıyla, tatili yorgunluk atma fırsatı olarak değerlendirmek için ideal bir ortam sunuyor. Denize sıfır konumu ve pek çok sağlıklı yaşam programlarıyla hizmet veren TheLife&Co Sağlıklı Yaşam Merkezi ve son teknoloji Technogym ile donatılmış Fitness Club ise sağlıklı bir yaşam sunuyor. 



DENİZ MANZARALI 

Farklı beklenti ve damak tatlarına seslenen otelde Antalya'nın ilk ve tek fine dining alacart restoranı Asmani, açık ve kapalı alana sahip deniz manzaralı Panora Restoran, lobi katında bulunan Akdeniz manzaralı Akra Bistro, gün boyu atıştırmalıklar ve farklı içecek seçenekleriyle Akra Bar ve Lobby Lounge da konuklarını bekliyor. 



Hürriyet


Geri Dön