23 / 04 / 2024

Antalya Akseki'nin yolları yenileniyor!

Antalya Akseki'nin yolları yenileniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akseki’ye bağlı Cevizli ile Salihler Mahalleleri arasında bulunan 12 kilometrelik mahalle yolunu asfaltlıyor.




Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Ekipleri kırsal alanlardaki asfalt atağını sürdürüyor. Yıllardır bozuk olan ve vatandaşın çilesi haline gelen Akseki’ye bağlı Cevizli ile Salihler Mahalleleri arasında bulunan 12 kilometre uzunluğundaki mahalle yolunda asfalt çalışması başlatıldı.. Salihler Mahallesi Muhtarı Aydın Yıldırım, Cevizli ve Salihler yolunda yapılan bakım onarım çalışmalarından dolayı memnun olduklarını ifade ederek, “Yolumuz yıllardır kötü durumdaydı. Yaz aylarında yoğun olarak kullanılan yolun düzeltilmesi için Büyükşehir’e talepte bulunduk. Yolumuzun yapımına hemen başlandı. Bu kadar çabuk olacağını düşünmemiştik. Çok mutluyuz” dedi.

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Akseki Koordinatörü İbrahim Özkan ve Salihler Muhtarı Aydın Yıldırım ile birlikte asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Akdemir, arazi yapılarından dolayı zor şartlarda devam eden çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirterek, “Kısa sürede 12 kilometrelik yolu tamamlayacağız. Yolunuz şimdiden hayırlı olsun” dedi.



Antalya Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön