28 / 03 / 2024

Antalya Akseki'ye Konak inşa ediliyor!

Antalya Akseki'ye Konak inşa ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akseki’ye yeni bir tesis daha kazandırıyor. Değirmenlik Mahallesi’nde bin 200 metrekarelik alan içerisine yapımı başlanan konak içerisinde, düğün salonu, misafirhane ve yemekhane yer alacak.




Antalya Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz aylarda hizmet yağmuruna tuttuğu Akseki’ye yeni bir tesis daha kazandırıyor. Değirmenlik Mahallesi’nde bin 200 metrekarelik alan içerisine yapımı başlanan konak içerisinde, düğün salonu, misafirhane ve yemekhane yer alacak.


Akseki’nin 30 yıllık su sorununu çözen, Şehirlerarası Otobüs Terminali temelini atan, daha iyi hizmet vermek için Büyükşehir Belediyesi Hizmet Birimi, ASAT Akseki hizmet binası ve ASMEK açılışı gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Değirmenlik Mahallesi’nde Konak çalışması başlattı.


BEKLENEN HİZMETE BÜYÜKŞEHİR ELİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Değirmenlik Mahallesine yaptığı ziyaret sırasında vatandaşlardan gelen talep üzerine, sözünü verdiği Mahalle Konağı, bin 200 metrekarelik alan içerisinde yer alacak. Konak içerisinde mahalle sakinlerinin kullanabileceği düğün salonu, gelin odası, misafirhane ve yemekhane bulunacak. 


DEĞİRMENLİK HALKINDAN TÜREL’E TEŞEKKÜR

Akseki Büyükşehir Koordinatörü İbrahim Özkan, Değirmenlik Mahallesi sakinlerinin yıllardır özlemini çektiği büyük bir hizmeti daha ilçelerine kazandırdıklarını belirtti. Yapılacak konağın mahalle halkını çok memnun ettiğini ifade eden mahalle muhtarı İsmail Özkan, konağa mahalle olarak çok ihtiyaçları olduğunu ve bu konağın bazı sıkıntıları da geride bırakacağını söyledi. Muhtar Özkan, yapılan hizmet dolayısıyla Değirmenlik mahalle sakinlerinin Başkan Türel’e teşekkür ettiğini ifade etti.



Antalya Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön