16 / 04 / 2024

Antalya Aksu'nun imar sorunları çözülüyor!

Antalya Aksu'nun imar sorunları çözülüyor!

Aksu Belediyesi Toplantı Salonunda Cihadiye ve Pınarlı Mahallelerinin mülkiyet ve imar sorunları ile ilgili yapılan toplantıların ikincisi gerçekleştirildi.



Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Belediye Başkan Yardımcıları Hakkı Çoşgun, Nevzat Bozarslan, Yusuf Koçyiğit ile Ak Parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, Aksu Belediyesi Meclis Üyeleri Burhan Çelik, Mehmet Sapmaz, Osman Sarı ve mahalle muhtarlarının da yer aldığı yoğun katılımlı toplantıda; mülkiyet ve imar sorunları ile ilgili vatandaşlar bilgilendirildi.


Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin toplantıda yaptığı açıklamada mahalle sakinlerinin görüş ve önerilerini dikkate aldıklarını bir hafta önce yaptıkları toplantının ardından ikinci kez bir araya geldiklerini ve belki bir toplantı daha yapabileceklerini dile getirdi. Başkan Şahin: “Cihadiye ve Pınarlı Mahallelerimizin mülkiyet ve imar sorunlarını vatandaşın isteklerini dikkate alarak çözmek istiyoruz. Biz arkadaşlarımızla bir çalışma yaptık ve şimdi bu çalışmaları sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bundan sonra siz ne düşünüyorsunuz diye vatandaşlarımıza sormak istiyoruz. Sizlere bu bölgede ne kadar arazi var ne kadar alanda çalışma yapıyoruz bunlardan bahsedelim istedik. Vatandaşımız arsa mı istiyor, yoksa kentsel dönüşüm mü istiyor yahut da daire mi istiyor birlikte istişare edelim dedik.  Çalışmalarda başkan yardımcılarımız, mahallelerdeki meclis üyesi arkadaşlarımız ve mahalle muhtarlarımızla birlikte hareket ederken önceliğin sizlerin fikirleri olduğunu belirtmek isterim” dedi. Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Nevzat Bozarslan ise bölge hakkında katılımcılara ayrıntılı bilgi verdi. 


Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve Belediye Başkan Yardımcısı Nevzat Bozarslan’ ın Cihadiye ve Pınarlı Mahallelerinin mülkiyet ve imar sorunları ile ilgili açıklamalarının ardından ilk toplantıda olduğu gibi ikinci toplantının sonunda da soru cevap bölümüne geçildi. Soru cevap bölümünde toplantıya katılan vatandaşların soruları cevaplandırılarak görüş ve önerileri alındı.


Antalya Son Haber


Geri Dön