17 / 04 / 2024

Antalya Anfaş Hotel Equipment Fuarı'nda 10 adet otel oluşturulacak!

Antalya Anfaş Hotel Equipment Fuarı'nda 10 adet otel oluşturulacak!

Antalya’da 27’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı’nda (Anfaş Hotel Equipment) 10 adet ‘Aşk’ temalı otel odası oluşturulacak.



Dünyanın dört bir yanından konaklama ve ağırlama sektörü temsilcilerinin buluşma noktası Anfaş Hotel Equipment Fuarı’nda ziyaretçilerin; katılımcılara ait ürün ve ekipmanları doğal çevrelerinde görerek tanımaları için; otel ortamı yaratılacak. “Hotel Design Show” adıyla hayata geçirilecek yepyeni projede Otel yatırımcıları, turizm mimarları ve malzeme üreticileri projeye hep birlikte hazırlanarak Anfaş Hotel Equipment fuar alanında bin 400 metrekarelik alanda 10 farklı otel odası oluşturacak.

Anfaş Fuarcılık, İç Mimar Burak Akay ve Projem Dergisi’nin önderliğinde otel odalarında ve iç mekânlarında tasarımın ne kadar önemli olduğunu gözler önüne serecek “Hotel Design Show”, her yıl yeni bir tema ile düzenlenecek.


Davet mektubu alan profesyoneller özel tasarımları ile Hotel Design Show’a katılabilecekler.

Anfaş Hotel Equipment Fuar Direktörü Arzu Yüngül, “Mimari ve iç mekan tasarımlarının turizmde önemi giderek artıyor. Konaklama sürelerini doğrudan etkileyen unsurlar arasında ilk sıralarda yer alan mimari ve iç mekan tasarımları, sektördeki rekabete de yön veriyor” dedi. Yüngül başarı için otel yatırımcılarının, mimarların, teknoloji ve malzeme üreticilerinin Anfaş Hotel Equipment Fuarında yaratılacak sinerji içinde çalışmalarının turizme farklı bir katkı sağlayacağının düşünüldüğünü söyledi.

Hotel Design Show projesiyle, profesyonellerin tasarımlarıyla yeni trendlere dikkat çekmesi hedefleniyor. Organizasyonu Anfaş Fuarcılık, mesleki danışmanlığı İç Mimar Burak Akay, basın ve iletişim sponsorluğu Projem Dergisi tarafından üstlenilen Hotel Design, her yıl yeni bir tema ile yol alacak.


BU YILIN TEMASI “AŞK”

Hotel Design Show’un bu yılki otel odası teması “Aşk” olarak belirlendi. Mimarların farklı dokunuşları ve yorumlarıyla bir tasarım şovuna dönüşeceği beklenilen Hotel Design Show 13 - 16 Ocak 2016 tarihleri arasında Anfaş Hotel Equipment Fuar alanı içerisinde hayata geçirilecek.

Turizm yatırımcıları ile sektör profesyonellerinin ziyaretlerine açılacak 10 adet Aşk temalı otel odasının büyük ilgi görmesi bekleniyor.


HOTEL DESİGN SHOW KATILIMCILARINI BEKLİYOR

Hotel Design Show’a referans ya da öneri ile kendisine davet mektubu gönderilen profesyoneller katılabilecek. Davet mektubunu alan profesyonellerin kendilerine iletilen başvuru formunu doldurması ile katılım süreci başlamış olacak. Profesyonellerin, organizasyon alanında kendilerine tahsis edilen alanda yapacağı tasarım ve üretimle ilgili tüm detayları Aralık ayının son haftasında kurula teslim etmesi gerekiyor. Katılımcılarının ekibinin içinde mutlaka bir iç mimar olması gerekiyor. Bu takım lideri de olabilir, takım arkadaşı da. Katılımcıların tasarımlarını hayata geçirme ile ilgili tüm masrafları kendileri tarafından karşılanacak. Sponsorluk çalışmalarını da yine kendileri tarafından yürütülecek.


Hürriyet


Geri Dön