29 / 03 / 2024

Antalya Bilem Otel'in yıkımı için yeni ihale açıldı!

Antalya Bilem Otel'in yıkımı için yeni ihale açıldı!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, Şirinyalı Mahallesi eski Lara Yolu'nda bulunan Bilem Otel'in kaçak bölümlerini yıkılması için yeniden ihaleye çıktı. İhale 6 Şubat 2015 Cuma günü yapılacak.



Muratpaşa Belediyesi, Şirinyalı Mahallesi eski Lara Yolu'nda bulunan Bilem Otel'in kaçak bölümlerini yıkılması için yeniden ihaleye çıktı. îhale 6 Şubat Cuma günü yapılacak. 


Konserve koyunun hemen yanı başında falez kıyı bandı üzerinde 81 odasıyla butik otel konseptiyle çalışan Bilem Otel'in imar planlarında kaçak bölümlerinin yıkımı için Bilem Otel in yıkımı için yeni ihale açıldı Muratpaşa Belediyesi yeniden ihaleye çıktı. 11 Ekim 2013 tarihinde yapılan ihale, katılımcı tek firmanın eksik evrakı nedeniyle iptal edilirken yeni ihale 6 Şubat Cuma günü yapılacak. 


İhale şartnamesine göre yıkım patlayıcı madde kullanılmadan, kompresör ve ekskavatörle yapılacak. İhalenin onaylanması ve yer teslimini ardından 45 gün içinde tamamlanacak yıkımda 5 kompresör, 10 kamyon, 1 kırıcılı ekskavatör ve silindir çalışacak. Yıkımdan çıkacak moloz da bodrum katta dolgu malzemesi olarak kullanılacak. 


Muratpaşa Belediyesi'nin Bilem Otel'in kaçak bölümlerine ilişkin yıkım çalışmaları 2011 yılının Nisan ayında başladı. Belediye, otelin 36 odalı ek binasının kaçak olduğu iddiasıyla kendi ekiplerince yıkımı gerçekleştirmişti.


Antalya gerçek Akdeniz


Geri Dön