29 / 03 / 2024

Antalya Büyükşehir'den Gloria Sports Arena'ya ziyaret!

Antalya Büyükşehir'den Gloria Sports Arena'ya ziyaret!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mesut Kocagöz, Türkiye'nin ilk ve çok kapsamlı, Avrupa'nın özel sektöre ait en büyük spor yatırımı olan Gloria Sports Arena'yı ziyaret etti Ûzaltın Holding tarafından Ocak 2015'te faaliyete geçirilen Türkiye'nin



Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mesut Kocagöz, Türkiye'nin ilk ve çok kapsamlı, Avrupa'nın özel sektöre ait en büyük spor yatırımı olan Gloria Sports Arena'yı ziyaret etti Ûzaltın Holding tarafından Ocak 2015'te faaliyete geçirilen Türkiye'nin ilk ve çok kapsamlı, Avrupa'nın özel sektöre ait en büyük spor yatınmı ofan Gloda Sports Arena'ya Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından ziyaret gerçekleşti. 


Yurt dışında olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel i temsîlen Antalya Büyükşehir Başkan Vekili Mesut Kocagöz ve Antalya Asat Genel Müdürü Faruk Karaça, Gloria Sports Arena'da kamp yapan Avusturya Macaristan ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımlan'yla da bir araya geldi. 


KOCAGÖZ: "BÖYLE YATIRIMCILARIN DESTEKLENMESİ GEREKİR" 

Türkiye ve dünyada benzeri olmayan böyle bir tesisin İlk kez Antalya'da olmasından dolayı memnuniyet duyduklarını belirten Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mesut Kocagöz, Gloria Sports Arena'yı gezdi. Bölgeye böyle bîr tesisi kazandırmalanndan ötürü de Gloria Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Oz altın'a teşekkür eden Kocagöz, Antalya bölgesinin simgesi ofan reçellerden taktim etti. Mesut Kocagöz aynca, "Böyle yatırımcıların her zaman desteklenmesi ve önlerinin açılması gerekir' dedi. 


"SPORCULARIMIZIN BAŞARILARINA ZEMİN HAZIRLAMAYI HEDEFLİYORUZ" 

Gloria Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın ise, "Gloria Sports Arena yatırımı ile Türkiye'nin bir spor merkezi olarak dünyada anılmasına ve sporcularımızın dünya çapında başarılar kazanmasına zemin sağlamayı hedefliyoruz. Bu yatırımın aynı zamanda Türkiye'deki turizm alanlarını çeşitlendirme politikasında en önemli unsurlardan biri olan spor turizmine katkı yapacak olması bizi son derece gururlandırıyor" diye konuştu. 



Antalya Hilal


Geri Dön