28 / 03 / 2024

Antalya Büyükşehir'den Serik'e Toptancı Hal projesi!

Antalya Büyükşehir'den Serik'e Toptancı Hal projesi!

Büyükşehir Belediyesi, Serik'in Yukarıkocayatak Mahallesi'nde Toptancı Hal yapacak. Dev projenin 5 ve binlik planları yapılırken 2017 yılında projenin startı verilecek



Büyükşehir Belediyesi, Serik'te de Toptancı Hal yapacak. Yukarıkocayatak Mahallesi'nde yapılacak olan projenin 5 ve binlik uygulama imar planlama süreci tamamlandı. Büyükşehir, 2017 yılı içinde dev Toptancı Hal Kompleksinin yapımına başlayacak. Planlama alanının büyük bir kısmı boş araziden oluşuyor. Bazı bölgelerde seralar ve tarımsal nitelikli konut alanları bulunuyor. Planlama alanında mera vasıflı alanlar ve özel mülkiyete konu alanlar için ayrı kurum görüşleri alındı. 


Proje alanında yer alacak detaylar

Büyükşehir Belediyesi Meclisinde 5 ve binlik uygulama umar planları onaylanan proje alanında Toptancı Hali, Toptan Ticaret Alanı, Ticaret Alanı, İmalathane Tesisi Alanı, Belediye Hizmet Alanı gibi kentsel çalışma alanları, Cami, Sağlık, İlkokul, Mesleki ve Teknik Öğretim Lisesi gibi sosyal altyapı alanları, Yerleşik ve Gelişme Konut Alanı, Parklar gibi fonksiyonlar yer alacak. 


Antalya İleri 


Geri Dön