25 / 04 / 2024

Antalya çevreyoluna ve Alanya spor tesisine onay çıktı!

Antalya çevreyoluna ve Alanya spor tesisine onay çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi, kuzey yamacına çevreyolu açılması amacıyla hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planını kabul etti. Alanya'da spor tesisi için de imar çalışması onaylandı.



Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı oturumunda kuzey yamacına yeni bir çevreyolu açılması amacıyla Cikcilli Mahallesi için hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planını kabul etti. Büyükşehir Belediye Meclisi, Alanya'ya bağlı Mahmutseydi Mahallesi'nde spor tesisi yapılacak alandaki imar çalışmasını da onayladı. 


Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi yaklaşık 18.5 hektar alanda hazırlanan Cikcilli Mahallesi 1/5000 ölçekli nazım imar planı revizyonu ve Mahmutseydi'ne yapılacak spor kompleksi için ayrılan alanda yapılacak uygulama imar planını onayladı. Mahmutseydi Mahallesi 607 ada 1 parselde ormandan tahsisli alanda 1/1000 ölçekli uygulama imar planı yapılacak. 


Alanya Belediye Meclisi'nde bu ay onaylanan Kestel Mahallesi 1/1000 ölçekli ilave ve revizyon uygulama imar planı işi de Büyükşehir Meclisi gündemine alınarak ilgili komisyona havale edildi. Büyükşehir Meclisi, Ağustos ayında tatil yaparak çalışmalarına Eylül ayında devam edecek. 



Alanya Postası Gazetesi




Geri Dön