24 / 04 / 2024

Antalya Döşemealtı ilçesi ve Aşağıoba köyünde asfalt çalışmaları başladı!

Antalya Döşemealtı ilçesi ve Aşağıoba köyünde asfalt çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ilçe ve köylere hizmet seferberliği sürüyor. Büyükşehir ekipleri Döşemealtı ilçesi Aşağıoba köyünde asfalt çalışması başlattı. Menderes Türel, “Asfaltsız köy yolu kalmayacak” dedi.




Büyükşehir Belediyesi’nin Başkan Menderes Türel’in talimatıyla köy yollarıyla ilgili tüm ilçelerde başlattığı asfaltlama çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. Demre ve Korkuteli ilçelerinde çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, şimdi de Döşemealtı ilçesi köy yollarını asfaltlıyor. Büyükşehir ekipleri ilk olarak Aşağıoba ve Karataş köylerini birbirine bağlayan 2.5 kilometrelik yolda çalışma başlattı. Yer yer bozulmaların olduğu, halkın şikayetine maruz kalan yol sati asfalt ile kaplanıyor. Bu çalışmanın ardından 8.5 kilometrelik Aşağıoba, Dereli, Kevşirler, Ekşili köyleri bağlantı yolları da asfaltla kaplanacak. Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, koordinasyonunda gerçekleşen çalışmalar beğeni topluyor.


HİZMET FARKI

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’da hizmet zamanının başladığını belirterek, “Hizmetlerimizi ilçe ayrımı yapmadan götürüyoruz. Asfalt ekiplerimizin bir kısmı şu an Demre ilçesinde ve Korkuteli ilçesinde çalışıyor. Diğer bir ekibimiz de Döşemealtı ilçesinin bozuk olan köy yollarını yeniliyor. Hedefimiz asfaltsız köy yolu bırakmamak. Hangi ilçede sorunlu yol varsa, çözeceğiz. İlçelerimiz, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet farkını hissedecek” diye konuştu.


Antalya Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön