25 / 04 / 2024

Antalya Duraliler'de 1/5 binlik nazım imar planı revizyonu yapılacak!

Antalya Duraliler'de 1/5 binlik nazım imar planı revizyonu yapılacak!

Antalya Duraliler'de 1/5 binlik nazım imar planı revizyonu yapılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, Duraliler Mahallesi' nin 1/5 binlik Nazım İmar Plan Revizyonu' nun yapılacağını müjdeledi.



ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, seçim çalışmaları kapAİ6amında Duraliler Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıya CHP İl Başkanı Devrim Kök, CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Erdal Öner, CHP Kepez İlçe Başkanı Halil Bahar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Akaydın, bölge halkının imar konusunda ve sanayiden gelen atık sulann ıslah edilmesi noktasında Büyükşehir Belediyesinden beklentileri olduğunu söyledi. 


1/5 BİNLİK PLAN HAZIR 


Başkan Akaydın, söz konusu sorunların çözümü için gereken çalışmalan yaptıklannı belirterek, "Sanayiden gelen atık sular ıslah edildi. 

Bölgenin imar sorununu çözmek için 1/25 binlik çevre düzeni planının yapılması gerekiyordu. 

Bu tür planlann yapılması biraz vakit alıyor. 

1/25 binlik planlar Ağustos ayında Büyükşehir Meclisinden geçti Büyükşehir Belediyesi de vakit kaybetmeden 1/5 binlik plan çalışmalarını yaptı" dedi. 


YAŞAM KALİTESİ ARTACAK 


Akaydın, Batı Çevre Yolu nedeniyle mezarlık alanı yakınlarında yapılacak yonca kavşak için o alanda farklı bir imar çalışması yapıldığını hatırlatarak, "Karayollan birçok şehirde kamulaştırma için para buluyor. Ancak Antalya'ya gelince para olmuyor maalesef. Artık Duraliler Mahallesi'nin imar sorununu çözüyoruz. Salı günü meclise Duraliler Mahallesi 1/5 binlik Nazını İmar Planı Revizyonu gelecek. Bölge halkının beklentileri karşılanmış olacak. Şimdiden hayırlı olsun" diye konuştu. 


Hürriyet Akdeniz


Geri Dön