29 / 03 / 2024

Antalya Elmalı Kültür Merkezi'nin ihalesi 28 Şubat'ta!

Antalya Elmalı Kültür Merkezi'nin ihalesi 28 Şubat'ta!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in, Elmalılı kadınlara sözünü verdiği, içinde kapalı havuz, sauna, fitness salonu, derslikler ve toplantı salonlarının yer aldığı modern kültür merkezi projesi hayata geçiyor.




Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Elmalı ziyaretinde Halk Eğitim Merkezi binasını baştan aşağı yenileyeceklerini belirterek, “Burayı kadınlarımıza yönelik mesleki eğitim kursları vereceğimiz bir yaşam merkezi haline getireceğiz. Kadınlara özel bir havuz da bulunacak. Antalya’daki Kadınlar Plajı’na gidemeyen Elmalılı kadınlarımız burada serinleyecek” müjdesini vermişti. Başkan Türel’in Elmalılı kadınlara verdiği bu söz gerçekleşiyor. Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Kültür Merkezi tadilatı ve havuz yapım işini 28 Şubat’ta ihaleye çıkarıyor. 

ÜZERİ AÇILIR KAPANIR HAVUZ

Proje kapsamında Elmalı Halk Eğitim Merkezi ve çevresi, baştan aşağı yenilenerek modern bir kültür merkezine dönüştürülecek. Yaklaşık 8 bin metrekare alana sahip olacak Elmalı Kültür Merkezi, Elmalılı kadınların sosyal hayatına renk katacak. Mesleki eğitim kurslarının verileceği merkezde fitness ve aerobik salonu, buhar odası, sauna, derslikler, seminer alanı ve taziye kabul günü salonu yer alacak. Merkeze üstü açılır kapanır bir de yüzme havuzu yapılacak. Elmalılı kadınlar yaz aylarında havuzda serinleyebilecek.




Antalya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön