28 / 03 / 2024

Antalya Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Antalya Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başladı!

ESKİ Sanayi Sitesi'ni cazibe merkezi haline getirmeyi amaçlayan Muratpaşa Belediyesi, yol ve otopark düzenlemelerine başladı. Esnafın işi ve ulaşımda olumsuzluklar yaşanmaması için çalışmalar pazar günleri yapılıyor.



Muratpaşa Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde düzenleme çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında otopark alanları asfaltla kaplanırken, yollar yenilenmeye başlandı. Esnafın işi ve ulaşımda olumsuzluklar yaşanmaması için çalışmalar pazar günleri yapılıyor. Bozulan yollardaki eski asfalt, freze makinesiyle kazınırken, yollar ve otopark alanları sıcak asfaltla kaplandı. Hafta sonu yapılan çalışmalar kapsamında; Sanayi Sitesi'nde bulunan Kamil Tabaklar Parkı içindeki otopark asfaltla kaplandı, 662 Sokak'taki bozulan asfalt kazındı. 


CAZİBE MERKEZİ OLACAK 

Sanayi Sitesi'nde yapılan çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Eski Sanayi Sitesi'ni, herkesin rahatlıkla gelip, güven içinde alışveriş yapabildiği bir cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için de çalışmalarımızı pazar günleri yapıyoruz. Yol ve kaldırımları yenileyip, otopark alanları oluşturuyoruz. Sanayi Camisi'nin etrafında da düzenleme yapıyoruz" dedi.


Hürriyet 


Geri Dön