28 / 03 / 2024

Antalya Gazipaşa'da sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı!

Antalya Gazipaşa'da sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı!

Büyükşehir Belediyesi, Antalya'ya 180 kilometre uzaklıktaki Gazipaşa'nın Sugözü grup yolunda başlattığı sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.



Çile haline gelen yolda konforlu ulaşımla tanışan Gazipaşalılar, yıllardır bekledikleri hizmeti almanın sevinciyle kurban kesti. Yıllardır yapılması beklenen ancak daha önceki dönemlerde yama çalışmalarıyla geçiştirilen Sugözü grup yolunun giriş bölümü çukurlarla adeta köstebek yuvasını andırıyordu. 


YOLA NEŞTER VURULDU 

Bölge halkının, yıllardır talep ettiği asfalt bir türlü gerçekleşmedi. Sugözü grup yolunun girişinde yer alan ve Gazipaşa Toptancı Hali'ne de ulaşımı sağlayan 6 kilometrelik bölüm sıcak asfaltla kapanarak, modernize edildi. Beyobası Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Yıldız başta olmak üzere mahalle sakinleri de sıcak asfalt çalışmalarına tam destek verdi. Yıllardır bekledikleri hizmetin gerçekleşmesinden büyük mutluluk duyan Muhtar Yıldız ve mahalle sakinleri, kurban kesti. Yıldız, mahallesine en büyük hizmeti Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in getirdiğini kaydetti. 


Sabah Egeli



Geri Dön