20 / 04 / 2024

Antalya İstasyon binası hizmete girdi

Antalya İstasyon binası hizmete girdi

TAV Havalimanları Holding'e bağlı ortaklıklardan Havaş'ın, yenilenen ve ilave yeni bölümlerden oluşan Antalya
İstasyon binası hizmete girdi



Havaş Genel Müdürü Müjdat Yücel, Antalya İstasyon Binası ve ilave binaların açılışı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Havaş'ın bölgesel marka olma yolunda ilerlediğini bildirdi. Yücel, açıklamasında şunları kaydetti:

"Modern bir anlayışla yeniden inşa edilen Antalya istasyonumuz, en son teknoloji ile donatılmış durumda. Antalya istasyonumuz, bölgesel marka olma yolunda ilerleyen Havaş'ın üstün hizmet kalitesinin simgelerinden biri. Havaş, hali hazırda ülkemizde 19 havalimanında yaklaşık 4 bin çalışanıyla hizmet veren Türkiye'nin ilk ve en büyük yer hizmetleri kuruluşudur. Antalya'daki bu yeni istasyon binamız Havaş'ın deneyim ve birikimi ile müşteri memnuniyetini esas alan üstün hizmet kalitesini simgeliyor. Havaş, bölgesel marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor."

Modern mimari anlayışıyla inşa edilen Antalya İstasyon Merkezi, 11 bin 200 metrakarelik alan üzerine kuruldu. 3 bin 350 metrekarelik kapalı alanı bulunan istasyon, atölye binası, hizmet binası ve idari binadan oluşuyor.

Havaş'a ait araç ve ekipmanların bakım faaliyetlerinin de yürütüleceği yeni hizmet binasında, atölye, atölye müdürlüğü ve lojistik şefliğinin idari ofisleri de yer alıyor. Hizmet binasında ayrıca ramp müdürlüğü, çalışanlara ait yemekhane, eğitim salonları ve toplantı odası gibi sosyal alanlar da bulunuyor.
AA
 
    


Geri Dön