26 / 04 / 2024

Antalya Kardelen Konutları'nda 60 bin TL peşinatla!

Antalya Kardelen Konutları'nda 60 bin TL peşinatla!

Lüks konutların yeni adresi Kepez oluyor. Antalya'yı kuş bakışı gören Kardelen Konutları bunun son örneği oldu ve dubleks olmak üzere 52 daireden oluşuyor.



SEKTÖRDE 40'ıncı yılını tamamlayan Alaydın Yapı, son konut projesi Kardelen Konutlar ile adından söz ettirecek... Sektörün öncü isimlerinden Alaydın Yapı'nın son projesi Kardelen Konutları, Masadağı'ndan tüm şehri kuş bakışı gören lokasyonuyla dikkat çekiyor. Kepez'in göz bebeği konumunda olan Çankaya Mahallesi'nde yer alan Kardelen Konutları, normal ve dubleks olmak üzere 52 daireden oluşuyor.


DEĞERİ 3'E KATLANACAK

Konut projesinin yer aldığı bölgenin kısa sürede değerini 3'e katlayacağım belirten Alaydın Yapı yetkilileri buna gerekçe olarak bin 500 yataklı şehir hastanesi başta olmak üzere bölgeye yapılacak sağlık yatırımları, bölgeyi direkt havalimanına bağlayan EXPO 2016 yolu, seyir terası ve rekreasyon alanlarım gösterdi. 


60 BİN TL PEŞİNATLA EV

Muhteşem panoramaya sahip Kardelen Konutları, doğa manzaralı ferah dükkanları, geniş ve bakımlı bahçeleri ve şık mimarisi ile de farklılaşıyor. Projede 60 bin TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 


Web: http://alaydinyapi.com/Bkyi-KARDELEN-KONUTLARI.htm


Sabah Akdeniz


Geri Dön