29 / 03 / 2024

Antalya Kaş’ın mahallelerine sıcak asfalt geliyor!

Antalya Kaş’ın mahallelerine sıcak asfalt geliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kaş’a bağlı Yeşilköy ve İslamlar Mahalleleri’nde sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. Mahalle muhtarı Niyazi Bahçeci "Yollarımız kaymak gibi oldu” dedi.





Antalya Büyükşehir Belediyesi Kaş’a bağlı Yeşilköy ve İslamlar Mahalleleri’nde sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.


Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilk olarak Yeşilköy Mahallesi’ni sıcak asfalta kavuşturdu. Daha sonra İslamlar Mahallesi yolunu tamamlayan ekipler Karadağ Mahalle yolunu da sıcak asfaltla buluşturdu. Çalışmalara, Çavdır Mahalle yolunda devam ediliyor.


YOLUMUZ KAYMAK GİBİ OLDU

Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Karadağ mahalle muhtarı Niyazi Bahçeci ile birlikte Karadağ’da devam eden sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Mahalle muhtarı Niyazi Bahçeci “’Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu tüm hizmetlerden dolayı oldukça mutluyuz. Yollarımız kaymak gibi oldu” dedi.


GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Çalışmaları yakından takip eden ve yerinde inceleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ise, “Ekiplerimiz gece gündüz hizmet için çalışmaktadır. Özellikle grup yollarımızı büyük titizlikle ve son derece modern bir şekilde yapmaktayız. Kaş ilçemizde geçtiğimiz yıl birçok yolumuzu asfalt ile buluşturduk ve buluşturmaya devam edeceğiz" dedi. 


Antalya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön