29 / 03 / 2024

Antalya Kaş'ta turizm sezonu hazırlık ve değerlendirme toplantısı yapıldı!

Antalya Kaş'ta turizm sezonu hazırlık ve değerlendirme toplantısı yapıldı!

Antalya'nın Kaş İlçesi'nde turizm sezonuna hazırlık ve değerlendirme toplantısı yapıldı. Kaş Belediyesi'ndeki toplantıya Kaymakam Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Halil Kocaer, Emniyet Müdürü Murat Şahin katıldı..



Antalya'nın Kaş İlçesi'nde turizm sezonuna hazırlık ve değerlendirme toplantısı yapıldı. Kaş Belediyesi'ndeki toplantıya Kaymakam Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Halil Kocaer, Emniyet Müdürü Murat Şahin, Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Lütfi Öztürk, Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Dr. Munise Ozan, meslek odaları, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve turizmciler katıldı. 


TURİZM DOĞRU YOLDA

Kaymakam Selami Kapankaya, "Son 4- 5 yıldır Kaş turizmde prestijini koruyor. New York Times Gazetesi'nin dünyada tatil yapılabilecek 50 yerden biri olarak Kaş'ı göstermesi, Kaş turizminin doğru yolda olduğunu gösteriyor. Bunu koruyarak, geliştirmek zorundayız. Sorunlarımızı hep birlikte konuşarak, tartışarak çözüme kavuşturacağız" diye konuştu. Toplantıda Kaş'ta bu yıl kruvaziyer turizmin başlatılabileceği de masaya yatırıldı.


Sabah


Geri Dön