20 / 04 / 2024

Antalya Kemer turizmi tekrar canlanıyor!

Antalya Kemer turizmi tekrar canlanıyor!

Yaşam standartlarını yükseltecek yatırımlarla her geçen gün kendisini geliştiren Kemer, belediyenin gerçekleştirdiği projelerle çehresini değiştirdi. İlçe başta Rus ve Alman olmak üzere, Avrupalı turistlerin tercihlerinde hep üst sıralarda yer alıyor.



FUAR İLE CANLANDI 

Ulusal ve uluslararası turizm fuarlarında, özellikle Kemer destinasyonunun ön plana çıkarılmasını amaç edindiklerini söyleyen Kemer Belediye Başkam MHP'li Mustafa Gül, "Kemer'e gelen turist potansiyelinin Avrupa pazarı bölümünde büyük bir düşüş vardı. Kemer Belediyesi olarak bölgemizin tanıtımı için büyük ataklara başladık. Hedefimiz göreve geldiğimizde dünya çapında Kemer markasını yaratmaktı ve bunu da düzenlediğimiz fuarlar, kültür aktiviteleri ve festivallerle başardık" dedi. 


GELECEK NESİL İÇİN 

Kemer Belediyesi olarak çağa ayak uyduran, değişen, değişirken gelişen, dünya çapmda bir marka olan ilçemize yakışan bir yönetim sergilediklerini söyleyen Gül, "Şimdiye kadar hep Kemer için çalıştım, bundan sonra da tüm benliğimle, varlığıma ve ekibimle birlikte çalışmaya devam edeceğim. Gelecek seçim için değil, gelecek nesüler için belediyecilik yapıyoruz. Öyle İti; yeni doğan bebekler için mevlüt okuttururken, yaşlılarımızı da unutmuyor 65 yaş üstü tüm büyüklerimizin yeni yaşlarım belediye personelimiz tarafından götürülen pastalar ile kutluyoruz" diye konuştu. 


İŞ OLANAĞI YARATTI 

İlçe halkının ihtiyaçlarına uygun, tüm vatandaşlann katılabileceği Kemer Belediyesi Semt Evi projesini de hayata geçiren Kemer Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığı ve Halk Eğitim Müdürlükleriyle işbirliğiyle yetişkin eğitimi organizasyonu gerçekleştirdi. Semt evinde verilen eğitimler neticesinde bu güne kadar yüzlerce kişi diploma sahibi olarak kendi işlerini kurdu. Başkan Mustafa Gül, Kemer'in hem çehresini hem de sosyokültürel ve ekonomik yapışım değiştirmeyi hedef edindiklerini açıkladı. 

Hürriyet


Geri Dön