29 / 03 / 2024

Antalya kentsel dönüşümle nefes alacak!

Antalya kentsel dönüşümle nefes alacak!

Abdullah Sevimçok: "Denize paralel yolların yapılması Antalya için oldukça önemli olacaktır. Kentsel dönüşümün doğru bir şekilde yapılması durumunda şehrimiz rahat bir nefes alacaktır" dedi.



ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok ve oda yöneticileri, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgedek'i makamında ziyaret etti. 

AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok ve beraberindeki başkanlar. Kepez İlçe Kaymakamlığına atanan Hamdullah Suphi Özgedek'e ziyaret gerçekleştirdi. Suphi Özgedek'e yeni görevinde başarılar dileyen Sevimçok, yaklaşık 16 bin esnafın Kepez bölgesinde bulunduğuna dikkati çekti. 


Antalya'nın artık bir dünya kenti olduğunu belirten Sevimçok, burada ticaret yapmanın da yaşamanın da güzel olduğunu ifade etti. 

Antalya'nın 1980'lerden sonra makro seviyede büyümeye başladığını aktaran Sevimçok, " Antalya'da bazı binalarının çok eskidi, kent merkezinde çarpık bir yapılaşma var. Güllük, Şarampol ve Kazım Özalp Caddesi dışında pencere konumunu üstlenecek başka bir cadde yok. Denize paralel yolların yapılması Antalya için oldukça önemli olacaktır. Kentsel dönüşümün doğru bir şekilde yapılması durumunda şehrimiz rahat bir nefes alacaktır" dedi. 


Kaymakam Özgedekise, Antalya'nın tıpkı diğer illerde de olduğu gibi hızla gelişip büyüme neticesinde bir takım olumsuzlukları yaşadığını belirtti. Antalya'nın turizm kenti olması nedeniyle çok hassas bir konumu olduğunu ifade eden Özgedek, kaymakamlık olarak esnafın yararına olacak yeni fikir ve projelerde her zaman işbirliğine hazır olduklarını kaydetti. 


Akdeniz'de Yeni Yüzyıl


Geri Dön