29 / 03 / 2024

Antalya Kepez Devlet Hastanesi 2015'te açılacak!

Antalya Kepez Devlet Hastanesi 2015'te açılacak!

TOKİ tarafından Kepez ilçesinde Sütçüler bölgesine inşa edilen ve ihale bedeli 75 milyon lira tutan Kepez Devlet Hastanesi'nin inşaatı devam ediyor. 11 kattan oluşan hastane binasının blokları da çıkmaya başladı.



TOKİ tarafından Kepez ilçesinde Sütçüler bölgesine inşa edilen ve ihale bedeli 75 milyon lira tutan, Kepez Devlet Hastanesi’nin inşaatı olanca hızıyla devam ediyor.


Temeli kısa süre önce atılan hastane binasının, karkas inşası gece’de hızla yükseliyor. 11 kattan oluşan hastane binasının blokları da çıkmaya başladı.


2010 yılından itibaren bölgeye hastane kazandırmak için gayret gösterdiklerini anlatan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hastanenin yapımıyla bölgede ciddi bir yapılaşma hareketliliği yaşandığına değindi.


Tütüncü, "Hastane yatırımı ve emsal artışı, kapalı olan imarlı yolların açılması çalışmalarımız sonrası bölgeye, hem kamu hem de özel sektör yatırım yapmaya başladı. 2-3 yıl sonra Sütçüler bölgesi Meltem gibi olacak." dedi.


Başkan Tütüncü, Sağlık Bakanlığının, Antalya merkeze iki ağız ve diş sağlığı hastanesi yapacağının da müjdesini verdi. Bu hastanelerden birinin Ahatlı bölgesine inşa edileceğini açıklayan Tütüncü, şunları kaydetti, "İkinci ağız ve diş sağlığı hastanesini ise Kepez Devlet Hastanesine yakın bir bölgeye yaptırmayı planlıyoruz.  Devlet hastanenin içerisine yanık tedavi merkezi de düşünülüyor. Bu yatırımlarla Kepez, Antalya nın en önemli sağlık merkezi haline gelecek. Tütüncü, ”Temeli atıldığı günden bu yana hastane seçim yatırımdır diyenlere ithaf olur. Gece gündüz demeden çalışan ekiple  Kepez ilçesinde Sütçüler bölgesine inşa edilen Kepez Devlet Hastanemiz hızla yükseliyor.” dedi.


Haber Ekspres


Geri Dön