26 / 04 / 2024

Antalya Kepez ve Santral Mahalleri'nde tapu hak sahipleri ilan edildi!

Antalya Kepez ve Santral Mahalleri'nde tapu hak sahipleri ilan edildi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, 3 bin 400 yapının bulunduğu, 13 bin 469 kişinin yaşadığı 140 hektarlık alanı kapsayan Kepez ve Santral mahallelerinde vatandaşa verdiği tapu sözünü yerine getiriyor.



Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, 3 bin 400 yapının bulunduğu, 13 bin 469 kişinin yaşadığı 140 hektarlık alanı kapsayan Kepez ve Santral mahallelerinde vatandaşa verdiği tapu sözünü yerine getiriyor. 30 yıldır tapu bekleyen Kepez ve Santral mahallelerinde vatandaşların tapularını vermek için son çalışmalar yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi, "Kepez ve Santral Mahalleleri Yeniden Yerleşim Projesi" kapsamında hak sahiplilikleri çalışmasını tamamladı. 


28 Kasım 2013 tarihli Encümen kararı ile proje genelinde müracaat eden 3 bin 336 kişiden yüzde 97,3'ünü oluşturan 3 bin 245 kişi hak sahibi olarak belirlendi. Hak sahibi olan kişilerin listeleri Kepez ve Santral mahalleleri muhtarlıklarına gönderildi. Söz konusu hak sahipliliği listelerine Antalya Büyükşehir Belediyesi vveb adresinden de (www.antalya.bel.tr) ulaşılabilir. Büyükşehir Belediyesi'nin, iki mahallenin 30 yıllık imar sorununu çözen "Kepez-Santral Mahalleleri Yeniden Yerleşim Projesi" Şehir Plancıları Odası Raci Bademli iyi Uygulamalar Ödülü'nü kazanmıştı. 


Günboyu Gazetesi


Geri Dön