25 / 04 / 2024

Antalya Kepez'e 1.1 milyon TL'lik asfalt döşeniyor!

Antalya Kepez'e 1.1 milyon TL'lik asfalt döşeniyor!

Antalya Kepez Belediyesi Emek Mahallesi yollarına 1.1 milyon TL’lik asfalt döşeyecek. Belediye Emek Mahallesi’nden sonra Karşıyaka Mahallesi’nin tüm yolları da asfaltlanacak.



Antalya Kepez Belediyesi, doğalgaz ve elektrik hattı kazı çalışmalarında bozulan Emek ve Karşıyaka Mahallesi yollarını asfaltlıyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ramazan ayında iki mahallede verdiği iftar yemeğinde, bayramdan sonra asfalt çalışmasını başlatacaklarını açıklamıştı. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de Ramazan Bayramı’ndan sonra bölgede asfalt çalışmasını başlattı.


İlk olarak Emek Mahallesi’nin tüm yolları sıcak asfaltla kaplanıyor. Asfalt serim öncesi bozulan eski asfalt, asfalt kazıma makinesi freze ile kazınıyor.


Tahrip olan kaldırımlar da işçiler tarafından söküldü


Bu hafta içerisinde Işık Caddesi’nden sıcak asfalt dökümüne başlanılacak. Mahallede 8 bin 570 metre uzunluğundaki yola, 1 milyon 100 bin TL ederinde 11 bin ton sıcak asfalt dökülecek.


Emek’ten sonra sıra Karşıyaka’da


Emek Mahallesi’nden sonra Karşıyaka Mahallesi’nin tüm yolları da asfaltlanacak. Bölgede kaldırım çalışması da yapılacak. Alt yapı kazı çalışmalarından dolayı yolların tahrip olduğunu anımsatan Tütüncü, "Her yeni alt yapı yatırımının fazlasıyla bir zorluğu olur. Alt yapı yatırımlarını yapmak belediyecilikte zor bir iştir. Yağmurlu havalarda alt yapı kazı çalışmalarından dolayı vatandaşın ayağı çamur içerisinde kalır. Yazın ise arabası, evinin balkonu, pencereleri toz olur. Ama bu olumsuzluklar gelip geçicidir. Şimdi bu rahatsızlığı ortadan kaldırıyoruz. Her şey çok güzel olacak" dedi.




Milliyet



Geri Dön