25 / 04 / 2024

Antalya Kırcami imar planında mutlu sona yaklaşıldı!

Antalya Kırcami imar planında mutlu sona yaklaşıldı!

Büyükşehir Meclisi, Antalya'nın 30 yıllık sorunu Kırcami imar planları ile ilgili çok önemli bir karar alarak planlara yapılan itirazları oy birliği ile reddetti.



Büyükşehir Meclisi, Antalya'nın 30 yıllık sorunu Kırcami imar planları ile ilgili çok önemli bir karar alarak planlara yapılan itirazları oy birliği ile reddetti. Alınan kararların ardından sorunun çözümünde çok önemli bir adım daha atılmış oldu. 


Büyükşehir Belediye Başkanının bizzat takip ettiği konulardan bir olan Kırcami imar planlarında sona gelindi. Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi sorunun çözümünde çok önemli bir karar alarak, Kırcami Bölgesi'nin imar planına ilişkin itirazlar oy birliği ile reddedildi. Daha önce de Büyükşehir Belediye Başkanı Türel'in girişimleriyle Kırcami'nin imara planlamasının önü açılmıştı. 


"Antalya'nın en güzel alanı plansız bir şekilde kaderine mahkum edilemez" diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Fransa'da gerçekleştirilen dünyanın en önemli emlak fuarı MIPIM'de de konuyu yakından takip etmeye devam etti. Başkan Menderes Türel, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı Fransadan arayarak planlama çalışmasında yaptığı işbirliği için teşekkür etti. Başkan Türel "Kırcami' de geçmişte aynı partiye mensup belediye başkanını çözemediğini, biz çözebiliyor hale geldik. 

Bunu geçmişi eleştirmek adına değil, demokrasinin güzelliğin ifade etmek için söylüyorum. Antalya'nın menfaatleri söz konusu ise gerisi teferruattır. Kırcami'ne hayırlı olsun" dedi. 


Sabah Akdeniz


Geri Dön