23 / 04 / 2024

Antalya Kndu Villas'a en başarılı konut geliştirme projesi ödülü!

Antalya Kndu Villas'a en başarılı konut geliştirme projesi ödülü!

Londra'da "En Başarılı Konut Geliştirme Projesi" dalında birinciliğe layık görülen, Türkiye'de sayılı projeler için alınan "Breeam Very Good" yeşil bina sertifikasına uygun olarak yapılan KNDU VILLAS, AHK Development imzası taşıyor.



Antalya'nın Kumlu bölgesinde dünyanın en prestijli lüks otellerinin yanı sıra Akdeniz'e dökülen Aksu Deresi'nin doğu sınırında yer alıyor KNDU VİLLAS konut projesi, Şehir merkezine 20. Antalya Havaalanı'na ise 12 kilometre uzaklıkla. Mimari konseptinin yanı sıra tasarımsal açıdan da oldukça etkileyici özelliklere sahip olan KNDU VİLLAS sürdürülebilir yaşam ilkelerinden yola çıkarak tasarlanmış. Sürdürülebilir yasam felsefesiyle doğanın sadeliğini, modern mimari ve tasarımla buluşturan proje; AHK Development ve GAD Mimarlık işbirliğiyle yapılıyor. 


Gökhan Avcıoğlu tarafından tasarlanıp, AHK Development tarafından hayata geçirilen proje; küresel anlayışı yerel beklenti ve alışkanlıklarla buluşturuyor. 


KNDU VİLLAS; Antalya'nın güneş yoluna göre yönlendirilmiş folovoltaik güneş panelleri aracılığıyla kendi enerjisini üretmek üzere planlanmış. Güneş enerjisinden elektrik ve ısıtma, yağmur suyundan ise çevrenin sulanması sağlanacak. Çatılarda bulunan özel kumandalı pencereler sayesinde de tüm ev. doğal bir şekilde havalanacak. KNDU VİLLAS projesinde en dikkat çeken kısım ise her villaya ait olan kıs bahçesi ve sağlıklı yaşam için yeşil koşu parkurlarının bulunmuş olması. 


6 farklı tipten oluşan KNDU VİLLALARI 3 katlı olup. her biri 515 metrekare ve 970 metrekare arasında değişiklik göstermektedir. 38 villadan oluşan 1. Etap konutlar, elit misafirlerini 2017 yılında ağırlamaya başlayarak, yepyeni bir hayata "merhaba" dedirtecek. 


LONDRA'DA BİRİNCİ OLDU 

AHK KNDU VİLLAS Türkiye'de sayılı projeler için alınan "Breeam Very Good" yeşil bina sertifikasına uygun olarak yapılmış olup; geçtiğimiz Ekim ayında Londra'da düzenlenen European Property Awards yarışmasında "En Başarılı konut geliştirme projesi" dalında birinciliğe layık görüldü. Proje aynı zamanda Avrupa'daki en başarılı konut kategorisinde ise bir sonraki yarışma için aday gösterildi. 


www.knduvillas.com/


Hürriyet Ek


Geri Dön