18 / 04 / 2024

Antalya Konaklı Hali’ne sıcak asfalt!

Antalya Konaklı Hali’ne sıcak asfalt!

Yıllardır çözülemeyen Konaklı Toptancı Hali’nin bir bölümündeki alt yapı sıkıntısı, esnafın talebiyle kısa sürede tamamlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi, alt yapısı olmayan bölümdeki çalışmanın ardından da sıcak asfalt çalışması başlattı




Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’da Konaklı Hali’nde yıllardır yapılmayan alt yapıyı bitirip, sıcak asfalt çalışması başlattı.


Yıllardır çözülemeyen Konaklı Toptancı Hali’nin bir bölümündeki alt yapı sıkıntısı, esnafın talebiyle kısa sürede tamamlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi, alt yapısı olmayan bölümdeki çalışmanın ardından da sıcak asfalt çalışması başlattı. Çalışma hal esnafında büyük memnuniyet yarattı. Konaklı Toptancı Hali’nde yapılan çalışmayı Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Konaklı Halciler Derneği Başkanı Ahmet Çavuşoğlu ile birlikte inceledi. 

TOZ TOPRAKTAN KURTULDUK

Konaklı Halciler Derneği Başkanı Ahmet Çavuşoğlu, “Halin bir bölümünde alt yapı olmaması nedeniyle esnafımız büyük sıkıntı yaşıyordu. Talebimize Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel duyarsız kalmadı ve kısa sürede hizmeti ayağımıza getirdi. Tozdan topraktan kurtulduk. Artık esnafımız çok daha rahat çalışacak.  Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ise “Alanya’nın her noktasına hizmet götürme noktasında kararlıyız. Asfalt çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Hal esnafımızı da rahatlatacak sıcak asfalt çalışmasını tamamladık. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.  



Antalya Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön