27 / 04 / 2024

Antalya Korkuteli yolları asfaltlandı!

Antalya Korkuteli yolları asfaltlandı!

Büyükşehir Belediyesi kırsal bölgelerde asfaltsız yol bırakmamak için gece gündüz çalışırken, vatandaşların rahatlığı için kaldırım çalışmalarını da ihmal etmiyor.





Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’nin Mehmet Akif Ersoy Caddesi ile Avdan Mahallesi yolunda kaldırım ve kilitli parke taşı çalışması başlattı. Çalışmalar tamamlandığında toz ve çamurdan kurtulacak Korkutelililer Büyükşehir’e teşekkür etti.


Büyükşehir Belediyesi kırsal bölgelerde asfaltsız yol bırakmamak için gece gündüz çalışırken, vatandaşların rahatlığı ve güvenliği için kaldırım çalışmalarını da ihmal etmiyor. Halkın yoğun olarak kullandığı güzergahlarda bozuk olan kaldırımlar yeniden yapılıyor. 


HASTANEYE DAHA RAHAT GİDECEKLER


Korkuteli Devlet Hastanesi’ne giden vatandaşları kullandığı ve yürümekte zorluk yaşadığı Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde kaldırım çalışması başlatıldı. Büyükşehir Belediyesi Bakım Onarım Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda, caddeye 3 bin metrekare kilitli parke taşı ve 1500 metre bordür uygulanıyor. Ayrıca araçlar için cep ve toplu ulaşım için durak da yapılıyor. Çalışmalar tamamlandığında vatandaşlar hastaneye daha rahat ulaşım sağlarken, cadde daha modern bir görünüme kavuşacak.

Büyükşehir ekipleri ayrıca Avdan Mahallesi’nin bozuk olan yoluna da 2 bin metrekare kilitli parke taşı döşedi. Avdanlılar, yapılan çalışma ile toz ve çamurdan kurtuldu. Avdanlı çocuklar için de bir oyun parkı yapıldı.


BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR


Korkutelili vatandaşlar, yol ve kaldırım çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti. Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde ikamet eden İbrahim Savran “Kaldırım çalışmasından dolayı çok mutluyuz. Daha önce kaldırım olmadığı için hastaneye yürümekte zorluk çekiyorduk. Şimdi rahat bir şekilde ulaşabiliyoruz. Ayrıca ekipler hızlı ve özverili bir şekilde çalışma yürüttü. Teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. 


Halil İbrahim Menemenli ve Osman Kızıltaş adlı vatandaşlar da çalışmalardan duydukları memnuniyetlerini dile getirerek Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.


Antalya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön