19 / 04 / 2024

Antalya Kovanlık yolu yenilendi!

Antalya Kovanlık yolu yenilendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Döşemealtı İlçesi’ne bağlı Kovanlık Mahalle yolunu sıcak asfalt ile kaplıyor. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı altyapı ekipleri tamamen bozulan yolun altyapısını tamamladı.




Antalya Büyükşehir Belediyesi Döşemealtı İlçesi’ne bağlı Kovanlık Mahalle yolunu sıcak asfalt ile kaplıyor. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı altyapı ekipleri tamamen bozulan yolun altyapısını tamamladı. Grup yolunun birçok noktasına yolu yağmur sularından korumak maksadıyla beton büzler yerleştirilirken, yolun tamamı dolgu malzemesi ile yükseltilerek sıkıştırıldı. Birçok kısmı dar olan yol minimum 8 metre genişliğe çıkartıldı. 4 kilometrelik yolun altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla asfaltlama çalışmaları başladı.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ve Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Zeki Demiray ve Kovanlık Mahalle Muhtarı Bekir Şimşek çalışmaları inceledi. Grup yollarında büyük bir titizlikle çalıştıklarını ifade eden İsa Akdemir, “Başkanımız Sayın Menderes Türel’in talimatları doğrultusunda grup yollarımızı asfalt programımıza dahil ederek çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Ekiplerimiz gece gündüz hizmet için çalışmaktadır. Döşemealtı ilçemizde geçtiğimiz günlerde birçok yolumuzu asfalt ile buluşturduk ve buluşturmaya devam edeceğiz. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı grup yolumuz Belediye Başkanımız Menderes Türel’in tabiriyle kaymak gibi olacak” dedi.



Antalya Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön