25 / 04 / 2024

Antalya Manavgat'ta sıcak asfalt çalışmaları sürüyor!

Antalya Manavgat'ta sıcak asfalt çalışmaları sürüyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’ta Sarılar, Dolbazlar, Evrenler Yavşı, Çeltikçi, Aşağı Işıklar, Demirciler, Dikmen, Seydiler, Cevizler, Hacıali, Kızılağaç mahalleleri grup yollarını sıcak asfaltla kapladı.



Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, grup yollarını sıcak asfaltla buluşturmaya devam ediyor. Antalya’nın doğusunda ve batısında kurduğu iki asfalt plenti ile kırsal bölgelere daha hızlı asfalt hizmeti götüren Büyükşehir Belediyesi, asfaltsız yol bırakmamak için çalışıyor.

Manavgat’ta ilk olarak Sarılar, Dolbazlar ve Evrenler Yavşi grup yolunun 5 kilometrelik kısmı sıcak asfaltla kaplandı. Ekipler, ardından aynı bölgede bulunan 4 kilometrelik Dikmen Mahallesi yolu ile yine 4 kilometre uzunluğundaki Çeltikçi, Aşağı Işıklar ve Demirciler bağlantı yolunu kaymak gibi asfaltla buluşturdu.

Kızılağaç mahallesinde de bin 200 metrelik sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, ara vermeden Çavuşköy mahallesinin 3 kilometrelik grup yolunda çalışmalara başladı. Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ve Büyükşehir Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş ile birlikte sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.


Hürriyet


Geri Dön