19 / 04 / 2024

Antalya Meltem Camii'nin imar planı değişikliği kabul edildi!

Antalya Meltem Camii'nin imar planı değişikliği kabul edildi!

Antalya'da Meltem Mahallesi'nde yıllardır faaliyet gösteren Meltem Camii altındaki ticarethane için yapılan imar plan değişikliği Büyükşehir Meclisi'nin Temmuz ayı olağan genel oturumunda kabul edildi.



Meltem Mahallesi'nde yıllardır faaliyet gösteren Meltem Camisi altındaki ticarethane için yapılan imar plan değişikliği Büyükşehir Meclisi'nden geçti. Yıllardır ruhsatsız olan ticarethane yasal statüye kavuştu.


Meltem Camisi altındaki ticarethane için yapılan imar plan değişikliği Büyükşehir Meclisi'nin Temmuz ayı olağan genel oturumunda kabul edildi. Yıllardır faaliyet gösteren ticarethane son birkaç aydır tartışma konusu olmuştu. Ancak daha sonra yapılan incelemelerde cami altında kalan kısımların yıllarca ruhsatsız şekilde ticarethane olarak kullanıldığı ortaya çıktı. Büyükşehir Belediye Meclisi, bölge sakinlerinin buradaki ticarethaneyi benimsemesini göz önüne alarak, yapılan imar plan değişikliğini kabul etti. 1990'lı yıllardan bu yana hizmet veren cami altındaki kısım uzun yıllardır ticarethane olarak kullanılıyordu. 


Antalya Akdeniz Manşet


Geri Dön