26 / 04 / 2024

Antalya Muratpaşa'da vergi ödemeleri 28 Kasım'da yapılabilecek!

Antalya Muratpaşa'da vergi ödemeleri 28 Kasım'da yapılabilecek!

Antalya Muratpaşa Belediyesi vezneleri, mükelleflerin, emlak ve çevre temizlik vergisi ödemelerinde sıkıntı yaşamaması için 28 Kasım Cumartesi günü hizmet verecek.



Emlak vergisi ve çevre temizlik vergisinin 2. taksiti ödemeleri sürüyor. Muratpaşa Belediyesi; mükelleflerin, emlak ve çevre temizlik vergisi ödemelerinde sıkıntı yaşamaması için önlem aldı. Muratpaşa Belediyesi hizmet binası, Dedeman, Ali Çetinkaya ve Konuksever Semt vezneleri; 30 Kasım'da bitecek olan, emlak ve çevre temizlik vergilerinin 2. taksit ödemeleri için 28 Kasım Cumartesi günü 08.00-17.00 saatleri arasında mükelleflere hizmet verecek. 


MOBİL VEZNE, CUMARTESİ VE PAZAR GÜNÜ DE AÇIK 

Mobil vezne ise 28- 29 Kasım 2015 tarihlerinde Mark Antalya Alışveriş Merkezi önünde hizmet verecek. Muratpaşa Belediyesi yetkilileri, mükelleflere gecikme faizi gibi cezai işlemlere maruz kalmamaları için çağlıda bulunarak, "Emlak ve çevre temizlik vergilerinin 2. taksit ödemeleri 30 Kasım'da sona eriyor. Mükelleflerimizin sıkıntı yaşamaması için veznelerimiz 28 Kasım Cumartesi gunu de hizmet verecek. Mobil veznemiz için hafta sonu 28-29 Kasım tarihlerinde ödeme kabul edecek" dedi.


Akdeniz'de Yeni Yüzyıl


Geri Dön