29 / 03 / 2024

Antalya Muratpaşa'daki eski sanayi sitesi düzenlenecek!

Antalya Muratpaşa'daki eski sanayi sitesi düzenlenecek!

Muratpaşa Belediyesi eski sanayi sitesini cazibe merkezi haline getirmek için bir dizi düzenleme gerçekleştirecek. Düzenlemeler kapsamında hurda araçlar kaldırılıp, işgalli alanlar temizlenecek, kaldırım işgalleri önlenecek.



Antalya Muratpaşa Belediyesi eski sanayi sitesini cazibe merkezi haline getirmek için bir dizi düzenleme gerçekleştirecek. Düzenlemeler kapsamında hurda araçlar kaldırılıp, işgalli alanlar temizlenecek, kaldırım işgalleri önlenecek.


Yıllardır Antalya sanayisinin kalbinin attığı eski sanayi sitesi Muratpaşa Belediyesi’nin yapacağı düzenlemelerle tekrar cazibe merkezi olacak. Muratpaşa Belediyesi eski sanayi sitesi esnafını yapılacak düzenlemelerle ilgili olarak, mektupla bilgilendiriyor.


Muratpaşa Belediyesi eski sanayi sitesi’ni, herkesin rahatlıkla gelip alışveriş yapabildiği, aracını tamir ettirebildiği bir cazibe merkezi haline getirmek için şu düzenlemeleri gerçekleştirecek; ‘İnsan ve çevre sağlığını, güvenliğini tehdit eden hurda araçlarla kalıntıları kaldırılacak, kamu mülkiyetindeki alanlar, işgalden temizlenip yol ve otopark olarak düzenlenecek, kaldırım işgalleri önlenip, yayaların güvenli ulaşımı sağlanacak.”


Hürriyet Yerel




Geri Dön