29 / 03 / 2024

Antalya Panorama Evleri 2017'de teslim!

Antalya Panorama Evleri 2017'de teslim!

Ulu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Ulu,"Başarımız tesadüf değildir ve iddialıyız. Konut alanın da bir Türkiye markası olacağız. Bölgede Panorama Evleri 2 'yi hayata geçiriyoruz. 31 Aralık 2018 tarihinde tamamlanacak projeden 20 dairenin satışını gerçekleştik.'' dedi.



Antalya'nın inşaat sektörünün büyüyen markalarından Ulu inşaat, "Panorama Evleri" konut projesi ile konut tanımlamasını projeleriyle değiştirecek uygulamaya imza atıyor. Sektörde tarım, turizm, inşaat gibi alanlarda yatırımlarıyla dikkat çeken Ulu Grup, Mersin'in Gülnar- Ortaburun turizm merkezinde hizmete açtığı Ulu Resort Hotel ile de başarılarına bir halka daha ekledi. Ulu inşaat, 2016 yılında temelini attığı konut projesi Panorama Evleri ile Masadağı'nda, inşaat alanındaki başarısını bir kez daha gözler önüne serecek.


Panorama Evleri ile Masadağı'na değer katmayı planlayan Ulu inşaat, bu pıojesi ile mülk sahiplerinin her ay kira öder gibi aidat ödemesinin de önüne geçerek Antalya ve Türkiye'nin ilk aidatsız sitesini de oluşturmuş olacak. 14 bin 149 metrekarelik bir alan üzerine kurulan projede. 10 blok üzerinde 152 daire yer alıyor. 


'MASADAĞI'NDA YENİ PROJEYE BAŞLADIK' 


En geç 31 Aralık 2017 tarihinde anahtarları teslim edilmesi planlanan Panorama Evleri'nin. yine aynı bölgede bulunan ikinci etabı Panorama Evleri'nin inşaatı da başladı. Ulu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Ulu, "Panorama Evleri'' adı gibi Antalya şehrine panoramik bakıyor. 


Masadağı'nın en güzel köşesinde yer alan projemiz ilk olarak bu özelliği ile bir adım öne çıkıyor. 


Deneyimli bir ekibe sahip olduğunu belirten Osman Ulu, "Başarımız tesadüf değildir ve iddialıyız. Konut alanın da bir Türkiye markası olacağız. Bölgede Panorama Evleri 2 'yi hayata geçiriyoruz. 31 Aralık 2018 tarihinde tamamlanacak projeden 20 dairenin satışını gerçekleştik. Amacımız para kazanmak değildin insanlara huzur ve kalite vermek de bizini için çok önemli" diye konuştu.



Hürriyet


Geri Dön