18 / 04 / 2024

Antalya Saklıkent ile Feslikan arasına asfalt yapılıyor!

Antalya Saklıkent ile Feslikan arasına asfalt yapılıyor!

KONYAALTI Belediyesi, Feslikan Yaylası ile Saklıkent Mahallesi'ni bir birine bağlayan 10 kilometrelik yolu asfaltlıyor. Moryer-Elmelik mevkiinde yer alan yolda asfalt öncesi alt yapı çalışmaları başlatıldı.



Konyaaltı Belediyesi, Büyükşehir Yayası'yla ilçe sınırları içine dahil edilen köy yollarında asfalt çalışmalarına devam ediyor. Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Feslikan Yaylası ile Saklıkent Mahallesi'ni bir birine bağlayan 10 kilometre uzunluğundaki yolda asfalt çalışmalarına başladı. Moryer-Elmelik mevkiinde yer alan yolda genişletme ve alt yapı çalışmalarına başlayan Konyaaltı Belediyesi, bu çalışmaların ardından da stabilize asfalt çalışmalarına başlayacak. 


10 kilometre uzunluğundaki yolda asfalt öncesi alt yapı çalışmalarına büyük hızla devam eden ekipler ilk olarak tehlike oluşturan dar virajları genişletiyor. Sonrasında ise kamyonlarla taşınan ince kum yola serilerek silindirlerle sıkıştırılıyor. 


Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Feslikan ile Saklıkent Mahallesi'ni bir birine bağlayan yolda asfalt öncesi altyapı çalışmalarına başladıklarını bildirdi. 10 iş makinesiyle çalışmaların sürdüğünü ifade eden Başkan Muhittin Böcek, Moryer-Elmelik mevkiinde yer alan 10 kilometre uzunluğundaki bu yolda kısa süre içinde asfalt çalışmalarına başlayacaklarını kaydetti. Başkan Muhittin Böcek, Feslikan Yaylası ile Saklıkent Mahallesi arasında köprü olan yolda asfalt çalışmalarının da tamamlanmasıyla vatandaşların güven içinde seyahat edebileceklerini söyledi.


Hürriyet


Geri Dön