24 / 04 / 2024

Antalya Serik Yunus Emre Anadolu Lisesi kantin binası açıldı!

Antalya Serik Yunus Emre Anadolu Lisesi kantin binası açıldı!

Yunus Emre Anadolu Lisesi'nin belediye tarafından okul bahçesine yaptırılan kantin binasının açılışına Kaymakam Rıfat Altan, Belediye Başkanı Ramazan Çalık, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz ve davetliler katıldı.



Törende konuşan Okul Müdürü Mustafa Duran, kantinin yapımını sağlayan Başkan Ramazan Çalık'a teşekkür etti. Başkan Çalık'ın bu okuldan mezun olduğunu aktaran Mustafa Duran, okul içinde bulunan kantinin dar olmasından dolayı bahçeye taşıma kararı aldıklarını anlattı.



Başkan Ramazan Çalık da eğitime yönelik her talebi yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, "İnşallah sizlerin arasından sadece belediye başkanı değil daha üst seviyede yöneticiler yetişecek. Sizlere boş zamanınızda okumanız için yeni kitaplar istiyorsanız gönderelim. Bol bol okuyun" dedi.


Kaymakam Rıfat Altan da konuşmasında şöyle dedi:


"Belediyemizin okullarımıza katkıları oldu. Açılışlar yapıldı. Lavabo, tuvalet ve kantinler yapıldı. Bundan dolayı Serik Belediyesi'ne teşekkür ediyorum. Belediye başkanımız eğitimin öneminin farkında. Belediyemiz ve belediye başkanımız eğitime çok önem veriyor. Her şeyin temelinde eğitim vardır. Eğitim sorununu ilçe olarak çözdüğümüz zaman daha kolay kalkınabileceğimizin farkında sayın belediye başkanımız. Serik'te de fırsat sağlandığı zaman büyük bir potansiyel var. Bize düşen görev kaymakamlık olarak, belediye olarak, özel sektör olarak eğitime destek olmak."


Konuşmaların ardından Okul Müdürü Mustafa Duran, Belediye Başkanı Ramazan Çalık'a katkılarından dolayı plaket verdi. Ardından protokol üyeleri kantinin açılış kurdelesini kesti.



Haber Antalya


Geri Dön