26 / 04 / 2024

Antalya Serik'in yolları asfaltlandı!

Antalya Serik'in yolları asfaltlandı!

Havaların da mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle çalışmalarını hızlandıran asfalt ekipleri, Korkuteli Tatköy, Yazır ve Manavgat Sarılar’ın ardından Serik Kozağacı’nda sıcak asfalt çalışması yaptı.




Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri 2016’ya hızlı başladı. Havaların da mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle çalışmalarını hızlandıran asfalt ekipleri, Korkuteli Tatköy, Yazır ve Manavgat Sarılar’ın ardından Serik Kozağacı’nda sıcak asfalt çalışması yaptı. 2.5 kilometre uzunluğundaki Kozağacı yolu kısa sürede tamamlandı. Yol çizgileri de çekilen yol modern görünümüyle mahalle sakinlerinin büyük beğenisini topladı. 

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Zeki Demiray ve Kozağacı Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Okumuş sıcak asfalt ile kaplanan Kozağacı yolunu inceledi. Muhtar Okumuş, Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu asfalt çalışmalarından dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Okumuş, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel başta olmak üzere emeği geçen tüm belediye personeline teşekkür etti. 


Kozağacı Mahallesi yolunu tamamlayan ekipler vakit kaybetmeden Manavgat İlçesi Boztepe, Odaönü,  Karakaya grup yolunda sıcak asfalt çalışmasına başladı.



Antalya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön