19 / 04 / 2024

Antalya Serik'teki yatırımlarda gelecek nesiller düşünülüyor!

Antalya Serik'teki yatırımlarda gelecek nesiller düşünülüyor!

‘Genç Mikrofon’ programında ilçenin gençlerine konuk olan Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, yatırımlarını gelecek seçimleri değil, gelecek nesilleri düşünerek yaptıklarını söyledi



‘Genç Mikrofon’ programında ilçenin gençlerine konuk olan Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, yatırımlarını gelecek seçimleri değil, gelecek nesilleri düşünerek yaptıklarını söyledi.


Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, AK Parti Gençlik Kolları tarafından organize edilen 'Genç Mikrofon' söyleşi programına katılarak gençlerin ve gündeme ilişkin soruları cevapladı. Başkan Çalık, "Toplumun yaşamını kolaylaştırma amacı ile yaptığımız çalışmaları gelecek kuşaklara bırakabilme gayesini taşıyoruz. Biz, Serik'te yaptığımız her çalışmayı, attığımız her adımı sadece bugünü düşünerek değil, geleceği düşünerek planlıyoruz. Bizim hedefimiz gelecek seçimler değil, gelecek nesiller" diye konuştu. Kültür ve sanat yatırımlarının yanı sıra spor alanındaki yatırımlarından da bahseden başkan Çalık, "Bizden drag pisti istediler, yerine getirdik. Kaykay pisti istediler, kazandırdık. Güreşe yatırım dediler, güreş eğitim salonu yaptık, gençlik merkezi istediler, onun da temeli atılacak yakın zamanda. Biz çocuklarımızın spora, kültür ve sanata yönelmesini sağlayarak kötü alışkanlıklardan uzak durması arzusundayız ve bu yönde çalışıyoruz" diye konuştu.


Sabah


Geri Dön