26 / 04 / 2024

Antalya Stadyumu için tribünler dışarıdan gelecek!

Antalya Stadyumu için tribünler dışarıdan gelecek!

TOKİ tarafından ihalesi yapılan Antalya Stadyumu'nun inşa çalışmaları devam ediyor. Antalya Stadyum Projesi Şantiye Şefi İnşaat Mühendisi Şeref Sertaç Çelik, projede tribünlerin yapım şekliyle ilgili değişiklik yapıldığını doğruladı...




TOKİ tarafından ihalesi yapılan Antalya Stadyumu'nun inşa çalışmaları devam ediyor.
Antalya Stadyum Projesi Şantiye Şefi İnşaat Mühendisi Şeref Sertaç Çelik, projede tribünlerin yapım şekliyle ilgili değişiklik yapıldığını doğruladı. Çelik "İlk projede yerinde dökme beton yapılacak olan tribünler noktasında sıkıntı yaşandı ve bu nedenle değişilik yapılmasına karar verildi. Tribünler dışarıdan hazır getirilecek.  Proje değişikliği ile ilgili çalışmaları yakın zamanda tamamyacağız. Tribün değişikli nedeniyle temelde ve kolonlarda değişiklik yapılacak.


23 Haziran'da temeli atılan stadyum inşaatında, ihaleye çıkılan proje üzerinde değişikliğe gidildiği öğrenildi. 33 bin kişilik stadyum için ilk olarak Dilek Sabancı Spor Salonu'nun yıkımı yapılırken, stadyumun yapılacağı alan molozlardan temizlendi. Hafriyat çalışmasının da yapıldığı alanda tribünler noktasında sıkıntı yaşandığı ve bu nedenle projede değişikliğe gidildiği öğrenildi şandı ve bu nedenle değişiklik yapılmasına karar verildi.


Antalya Akdeniz Manşet

Geri Dön