28 / 03 / 2024

Antalya Stadyumu'nun çalışması tam gaz sürüyor!

Antalya Stadyumu'nun çalışması tam gaz sürüyor!

TOKİ'ye yaptırılan 33 bin kişilik Antalya Stadyumu'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Yüklenici firma olarak merkezi Ankara'da bulunan Akay İnşaat'ın üstlendiği Antalya Stadyumu'nun çalışmaları adeta büyük bir gizlilik içerisinde yürütülüyor...



Antalya Büyiikşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve Ak Partili vekiller arasında siyasi tartışma konusu olan Antalya Stadyumu'nun yapım yeri çokça tartışılmış, mevcut yapılan yerin Stadyuma uygun bir saha olmadığı düşüncesi Ak Partili vekiller tarafından reddedilmişti. 

HABER: EYÜP KOÇAK Stadyumun yapımı ile ilgili haber yapmak isteyen basın kuruluşlarına hiç bir şekilde izin verilmiyor. Çalışmaların yapıldığı alanın fotoğraflanması sadece sınırlı bir görüntü ile üst geçitten yapılabiliyor. İnşaat sahası önüne asılan panodaki bilgiler dışında herhangi bir bilgi verilmiyor. 


Basın kuruluşlarına neden izin verilmediği ile ilgili sorularımızı cevaplandıran güvenlik personeli, söz konusu kararın Yüklenici firma Akay İnşaat tarafından alındığını, daha önce birçok kez alanın haberinin yapılması için gazetecilerin geldiğini ancak görevleri gereği gazetecilere yardımcı olamadıklarını belirtti. PETA Mühendislik AŞ'nin müşavirliğini üstlendiği Antalya Stadyumu'nun bitiş süresi, inşaat önüne asılan panoda 800 gün olarak belirtilmiş. 12.06.2012 tarihinde ihaleye çıkan Antalya Stadyumu'nda inşaat çalışmaları bir tek gündüz vakitlerinde yapılıyor. 


Antalya Son haber


Geri Dön