19 / 04 / 2024

Antalya The Land of Legends Theme Park Temmuz'da açılıyor!

Antalya The Land of Legends Theme Park Temmuz'da açılıyor!

Türkiye'nin en büyük yaşam ve eğlence parkı The Land of Legends Theme Park, Antalya'da Temmuz ayında açılıyor. Projenin tüm etapları tamamlandığında 4 milyar TL'lik yatırım olacağı öngörülüyor.



Türkiye'nin en büyük yaşam ve eğlence parkı The Land of Legends Theme Park, Türk turizminin başkenti Antalya'nın Belek beldesinde Temmuz ayında açılıyor. Rixos Hotels tarafından gerçekleştirilen yatırımda Emaar Gayrimenkul PJSC de stratejik ortaklık yapıyor. Rixos World Parks & Entertainment, Rixos Hotels ve şov dünyasının yaratıcı ismi Dragone Productions imzasını taşıyor. Park, etkileyici mimarisi ve eğlence dünyasının dahisi olarak bilinen Franco Dragone'nin yaratıcılığıma yepyeni bir eğence konseptinin öncülüğünü yapacak. Las Vegas, Macau, Paris, Wuhan, Dubai ve Rusya'da gerçekleştirdiği gösteriler 100 milyondan fazla kişi tarafından izlenen Dragone, eğlence dünyasının ihtişamını Türkiye'ye taşıyor. Türkiye turizmine katma değeri yüksek bir proje kazandırdıklarını söyleyen Rixos Hotels Yönetim Kumlu Başkanı Fettah Tamince, yatırımın toplam maliyetinin 1.5 milyar TL'yi bulacağını söyledi. 

Projeyi yerinde tanıtan Fettah Tamince, şu bilgileri verdi: "The Land of Legends Theme Park, hayata geçireceğimiz yeni nesil eğlence destinasyonlarının ilk halkası. Bu proje ile sadece bir otel, temalı park, alışveriş üniteleri, su parkı değil, hepsinin ötesinde yeni bir destinasyon oluşturuyoruz. 

Antalya'nın zengin ürün çeşitliliğine yeni bir renk getirecek olan bu projeyi hayata geçirmekteki amacımız, ülkemizi ve yakın coğrafyamızı kapsayan bölgede yaşayan yaklaşık 3 milyar insanın eğlence ve tatil kararlarını verirken ilk tercihleri arasında yer almaktır. İlk etabını Temmuz'da açacağımız yatırımımızın maliyeti 1.5 milyar TL'yi bulacak. 

Projenin tüm etaplarını tamamladığımızda 4 milyar TL'lik bir yatırım öngörüyoruz. Burada önemli olan noktalardan biri de, inşaat yatırımın yanı sıra pek çok yeni özelliği barındıran tesiste teknolojiye, şovlara, sahne ve görsel sanat tasarımına yaptığımız yatırımlardır. Ülkemizin dününe ne kadar güvendiysek, geleceğine daha da fazla güveniyoruz. Çok doğru bir iş yaptığımıza inanıyoruz ve bundan sonraki süreçte de yepyeni konseptlerle ülke turizmine değer katmaya devam edeceğiz." 




Para


Geri Dön