29 / 03 / 2024

Antalya Toroslar asfalt ile buluşuyor!

Antalya Toroslar asfalt ile buluşuyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Torosların zirvesindeki Özvadi, İmamlı, Uğrak, Kocaoğlanlı ve Büyükpınar gurup yollarını asfaltla buluşturuyor.




Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri ilçelerde ve yayla yollarında asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, Alanya’ya bağlı Özvadi, İmamlı, Uğrak, Kocaoğlanlı ve Büyükpınar’ın 24 kilometre uzunluğundaki grup yolunda asfalt hazırlığı yapıyor. Asfalt çalışmasının tamamlanması ile birlikte Karaman sınırında bulunan birçok mahalle ve yayla yolu birbirine bağlanacak.

ANTALYA İLE KARAMAN BULUŞUYOR

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ile birlikte asfalt hazırlıklarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, “Antalya'ya 240 kilometre uzaklıkta bulunan Karaman sınırının hemen yanında, Özvadi, İmamlı, Uğrak, Kocaoğlanlı ve Büyükpınar Mahallelerini birleştirecek 24 kilometrelik alanda asfalt çalışması yapıyoruz. Karaman, Alanya ve Antalya'yı buluşturuyoruz. Ayrıca çalışması yapılan bu asfalt yollar, yayla yollarına da hizmet verecek” dedi. 

MUHTARLAR HİZMETTEN MEMNUN

Yapılan çalışmadan son derece memnun olduklarını belirten mahalle muhtarları ise “Alanya’nın 8 mahallesi ve Gazipaşa’nın 5 mahallesinin yayla yolunda yapılan çalışma bölgemiz için son derece önemli. Sadece mahalle sakinleri değil, yerli ve yabancı turistlerin de güzergahı olan bu yol Karaman’dan bölgeye gelmek isteyenlere büyük kolaylık sağlayacak. Yapılan hizmet için Başkan Menderes Türel’e teşekkür ediyoruz” dedi.



Antalya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön