10 / 05 / 2024

Antalya Yalçıdibi'nin yolları asfaltlandı!

Antalya Yalçıdibi'nin yolları asfaltlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya’nın dört bir yanında asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Manavgat’ta Boztepe, Karakaya Mahalleleri grup yolunu asfaltlayan ekipler şimdi de Yalçıdibi'ni sıcak asfaltla tanıştırdı.




Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Antalya’nın dört bir yanında asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Manavgat’ta Boztepe, Odaönü, Karakaya Mahalleleri grup yolunu asfaltlayan ekipler şimdi de Yalçıdibi Mahallesi’ni sıcak asfaltla tanıştırdı.


Yalçıdibi’nin büyük kısmı dar olan 3 kilometrelik yolu, önce genişletilerek güvenli hale getirildi. Ardından yol sıcak asfaltla kaplandı. Çalışmadan büyük mutluluk duyan mahalle sakinleri başta Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel olmak üzere tüm çalışanlarına teşekkür etti.


Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ve Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yollar Şube Müdürü Fatih Taşkın, Yalçıdibi Mahalle Muhtarı Mehmet Kara ile birlikte sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Muhtar Kara, “Yıllardır mahallemizin yolu hizmete aç bir şekilde bekliyordu. Çok şükür bugünleri gördük. Allah herkesten razı olsun” dedi. 




Antalya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön