26 / 04 / 2024

Antalya'da Şahin Sitesi'nde 375 bin TL'ye icradan satılık konut!

 Antalya'da Şahin Sitesi'nde 375 bin TL'ye icradan satılık konut!

Antalya 11. İcra Müdürlüğü tarafından Muratpaşa'da 375 bin TL'ye konut satılacak. Satış, 9 Temmuz Pazartesi günü 14:00-14:10 saatleri arasında yapılacak



İlan şöyle;

ANTALYA 11. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

DOSYA NO: 2010-23202


Bir borçtan dolayı hacizli bulunan ve aşağıda cinsi, kıymeti, adedi, evsafı ile satış şartları belirtilen taşınmaz Müdürlüğümüzce açık artırma suretiyle satılarak paraya çevrilecektir. Satış İlanı İlgililerin m İnişlerine tebliğe gönderilmiş olup adreste tebliğ edilememesi durumunda veya adresi bilinmeyenler İçin işbu satış ilanının gazete ile ilanen tebliği yerine kaim olacağı ilanen ve tebliğen duyurulur.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


Tapu kaydı: Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Demircikara mah. 5080 ada 1 parselde kain A Blok 5 kat 13. nolu bağımsız bölüm olup borçlu adına tam hisseli, mesken vasıflı taşınmaz


Taşınmaz Özellikleri: Muratpaşa Çağlayan mah. 2067 sk. Şahin Sitesi A Blok 5. kat Daire 13 Antalya adresinde bulunan taşınmazın bulunduğu bina şehrin seçkin ve genelde konut imarlı bölgelerinden olan Muratpaşa Çağlayan mahallesindedir. Bölgede yapılaşma tamamlanmış deniz kenarına yakın sayılabilecek mesafede olup alt yapı hizmetleri mevcut, ulaşımı kolaydır. Taşınmazın bulunduğu bina site içerisinde ihate duvarı çekilmiş çevre ve peyzaj düzenlemesi yapılmıştır. Binanın c)ış cephesi sıvalı ve akrilik boyalı merpen basamaklarıyla kat sahanlıkları mermer kaplamalı asansörlü yaklaşık 13-15 yıllık binadır. Taşınmaz A Blok binanın 5. katında kuzey-güney-batı istikametlerine cepheli konumda olup çelik dış kapılı 3 oda 1 salon, antre, mutfak, kiler, çift banyo, lavabo- wc ve 3 balkon mahallerinden oluşan taşınmazın taban döşemeleri seramik ve lamine parke kaplı ıslak alanları seramik, iç doğramalar ahşap presli kapı ısıcamlı pencereler sıvalı saten boyalı kartonpilyerli gömme ve mutfak dolaplı olup net 140 m2 lüks dairedir.


Hali hazır durumu: Taşınmaz mesken vasfındadır.


İmar durumu: Taşınmazın üzerinde bulunduğu arsa Muratpaşa Belediye Plan ve proje Müdürlüğünden alınmış olan 08.09.2011 tarih ve 4039 Sayılı imar durum belgesine göre ayrık nizam 2. Kat 030/060 yapılanma koşullu konut imarlı arsa olup taşınmazın üzerinde 30.12.1992 tarih ve 31/28 nolu inşaat ruhsatıyla kat irtifakı kurulmuştur.


Muhammen Değeri: 375.000,00.-TL.


1-Satış 09.07.2012 günü saat 14.00-14.10 arasında Antalya 11. icra Müdürlüğü adresinde; açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen değerin % 60'ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartıyla 19.07.2012 günü aynı yer ve saatlerde ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Şu kadar ki artırma bedelinin taşınmazın tahmin edilen kıymetinin % 40'ını bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanlı alacaklıların alacağını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedel ile alıcı çıkmaz ise satış düşecektir.


2-Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lâzımdır. Satış peşin para iledir, alıcı istediğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. KDV, damga vergisi, tapu harç ve masrafları alıcıya aittir. Birikmiş vergiler ve tellaliye ücreti satış bedelinden ödenir.


3-ipotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde haklan tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.


4-ihaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak suretiyle ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif edilen bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır.ihale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak bu fark varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır. (İİK133. md)


5- Şartname, ilân tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.


6- Satışı iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları başkaca bilgi almak isteyenlerin 2010/23202 Esas sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilân olunur.

(İİK m.126)

(*) ilgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.

(B; 36110-920)


İlan için tıklayın



Geri Dön