28 / 03 / 2024

Antalya'da 376 trilyonluk yatırımla 32 eser hizmete açıldı!

Antalya'da 376 trilyonluk yatırımla 32 eser hizmete açıldı!

Seyhan Caddesi’nde gerçekleşen törende yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine, “Sizleri en kalbi duygularımla; saygıyla, hasretle, muhabbetle selamlıyorum. Antalya’nın tüm ilçelerindeki, mahallelerindeki, köylerindeki, yaylalarındaki kardeşleri



Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplam yatırım bedeli 376 trilyon olan 32 ayrı eser ve toplu hizmetin açılışını yaptıklarını kaydetti.


Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Demre Müzesi ve Aspendos Tiyatrosu’nun, Serik’te 36 afet konutu ve 10 işyerinin inşasının bitirildiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, içme suyu projeleri, gölet, meteoroloji gözlem istasyonu ile Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, 3 alt yapı, 9 yol ve 2 adet içme suyu projesi ile 1 adet parkın tamamlanarak hizmete sunulacağını kaydetti.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya Alanya yolunun hem ticaret hem de turizm açısından Antalya ve Türkiye için çok önemli olduğu bildirerek, bu yolun başbakanlığı döneminde 4 köprülü kavşağını hizmet açtığını söyledi. 80 trilyonluk 3 ayrı kavşağın daha açılışını yaptıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Geçen belediye seçiminden bu yana 1 yılda hatta 4 ayda üç tane köprülü kavşak yaptık. Ana muhalefetin başındaki zatın söylediklerine inanıyor musunuz? Bunların dil bilgisinde gelecek zaman var. Bugün de ben yaptıklarımızı anlatıyorum. Başbakanlığım dönemimde yaptıklarımızı anlatıyorum. Şimdi de hükümetimizin yaptıklarını anlatıyorum” diye konuştu.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya’yı Antalya’ya bağlayan Alanya yolundaki 5 tünelden inşası tamamlanan iki tanesinin açılışını gerçekleştirdiklerini belirterek, “Halep oradaysa arşın Antalya’da” dedi.


TOKİ Haber


Geri Dön